Serap Gürgör kayyum başkanı olarak atandı

Serap Gürgör kayyum başkanı olarak atandı
26.07.2018
A+
A-

CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Elif Çakır ve Yönetim Kurulu’nun, istifalar sonrası görevinden düşmesinin ardından, parti genel merkezi tarafından Serap Gürgör, kayyum başkanı olarak atandı.

Kayyum Başkanı Serap Gürgör parti binasında yaptığı basın açıklamasında, “Bugün bu coşkulu katılımınız ile gücümüze güç, heyecanımıza heyecan kattınız. Hepinize teşekkür ederiz.

Uygar toplumlar düzeyine çıkabilmemiz için kadınlarımızın siyasette ve toplum yaşamında daha ağırlıklı bir duruma gelmeleri gerekir.

İnsan hakları onurlu, eşit ve özgür yaşamaktır. İşte bu anlayışla hareket eden büyük Atatürk, kadına yıllarca ihmal edilen sosyal ve siyasal haklarını 1930 yılından itibaren kazandırdı. Kadınlarımız Atatürk’ün kadınları olduklarını kanıtlamak zorundadırlar.

Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde particilik bitmiştir. Vatanını sevenler birleşecektir.

Önemli olan değerli dostlar; nereden başladığımız.

İnsan bir defa yola çıktı mı, su üstünde bile yürür diyerek, çalışmalarımıza başlıyoruz.

– Samsun Güneş’in doğduğu şehir.

– Samsun kurtuluşun simgesi olan şehir.

Kendimizi bulmanın en iyi yolu, kendimizi başkalarına hizmet ederken kaybetmektir. Biliyoruz ki insanoğlunun en büyük buluşu ekip halinde çalışabilmektir. Hiç kimse kendi gölgesinde serinleyemez. Bu dünya yardımsız olmaz.

Bizler de el ele vererek, hep birlikte sorumluluk bilincimizle görevimizi yapacağız. Elbette yapılırken heyecan duyulmayan işler başarılamaz. Kadın nüfus oranının %50.62 olan Samsun’umuz da el ele veren birlikte sevgi, saygı ve uyum içinde çalışan ekipler oluşturmalıyız. Barışın, barışmanın tam zamanı.

İnsanları yargılarsak, sevmeyi unuturuz.

Başarı şansa bağlı değildir. Güçtür, sabırdır, bilgidir. Çalışmadır, birikimdir.

Başardığımız her iş bizi daha iyisini yapmaya zorlar.

Derler ki; Siyaset dosta tavsiye edilmez, ama düşmana da bırakılmaz.

Yıllardır TARİKAT – SİYASET ve TİCARET üçgeninden bıktık.

Devletin imkânlarını kullanarak yapılan hizmetlerin vatandaşa lütufmuş gibi sunulmasından da bıktık.

Cumhuriyetin kazanımlarının riske atılmasından, ahlaki değerlerimizin hiçe sayılmasından da bezdik.

“En büyük düşmanlık, milletin başında bulunanların halk arasında bozgunculuk yapmalarıdır.” Diyen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz. Ve Mustafa Kemal’e olan borcumuzu ödemek için buradayız.

Sevgili Dostlar;

Birleşmek başlangıçtır.

Birliği sürdürmek gelişmedir.

Birlikte çalışmak başarıdır. diyor 7 kişilik bir Kayyum grubu olarak çalışmaya başlıyoruz.

Sizlere partimizin her kademesinde görev yapmış ve yapacak arkadaşlarımı gururla takdim etmek istiyorum.

Serpil DİLEK

Serpil OLGUN

Asuman ENGİN

Şükran ERDİNÇ

Nuriye İŞÇİ

Sevda ŞENGÜN

İyi bir iş yapmanın en büyük ödülü, o işi yapmış olmaktır. Diyor, desteklerinizi bekliyoruz.

Evet biz İl Kadın Kollarıyız. Gençlerimizle yol arkadaşlarımız olan Erkek arkadaşlarımızla omuz omuza çalıştık. Şimdi de onlardan ve CHP’ye üye olmadığı halde gönüllülerden de destek bekliyoruz.

Marşımız var, bağıracağız.

“Güneş ufuktan şimdi doğar…”

Saygılar_Sevgiler”

Serap Gürgör Kimdir?

Samsun da doğdu. İlk ve Orta öğretimini Ankara ve Samsun’da tamamladı. Samsun Kız İlk Öğretmen Okulunu bitirdikten sonra AÖF Eğitim Ön Lisans Bölümünü bitirdi.

Samsun’un çeşitli ilçelerinde ve merkez de Öğretmenlik yaptı. CHP’de İl Kadın Kolları Başkanlı, İl ve İlçe Yöneticilikleri, İlçe Eğitim Sekreterliği yapan Serap GÜRGÖR Samsun’da çeşitli Vakıf ve Dernekler de çalıştı.

Evli ve 2 çocuk Annesi’dir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber