Şen: İşi ehline vereceğiz

Şen: İşi ehline vereceğiz
07.02.2019
A+
A-

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen Saadet Partisi belediyeciliğinde işin ehline vereceğini belirterek, Saadet Belediyeciliğinin Refah Partisi belediyeciliğinin yegane varisi olduğunu da kaydetti.

Yönetim anlayışlarında ayrımcılık ve partizanlık olmadığını da sözlerine ekleyen Şen şöyle devam etti;

“Şehrin ruhuna, dokusuna aykırı yapılaşmaya karşı önlemler alacağız. Sanat, öğrenci, engelli, aile, yaşlı ve emekli dostu bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız.

Samsun’un temel meselelerini tespit etmek için Saadet Partisi tarafından görevlendirilen uzman bir ekip tarafından bütün ilçelerde çalışmalarımızı yaptık.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Samsun’da nelerin eksik olduğunu ve göreve geldiğimizde neler yapacağımızı önümüzdeki günlerde bir basın toplantısıyla açıklayacağız. İddialı bir seçim kampanyasıyla herkes ulaşmayı hedefliyoruz. Mevcut adayların arasında işin uzmanı ve liyakatli bir ekiple Samsun’u en iyi bizim yönetebileceğimizi dosta düşmana anlatacak ve biz kazanırsak Samsun’un kazanacağına herkesi ikna edeceğiz.

MÜHENDİS-MÜTEAHHİT SALİH ŞEN KİMDİR?
1963 yılında Çarşamba’da doğdu. 1983 yılında Çarşamba imam Hatip lisesini bitirdi. 1985 yılında yüksek öğrenimine başladı. Sırasıyla Ondokuz Mayıs inşaat, Gazi Eğitim, Anadolu Üniversitesi Sosyoloji ve Kamu Yönetimi bölümlerini bitirdi. Bir süre öğretmenlik yaptı. 1992’da kendi şirketini kurdu. 1994’de yurtdışına gitti. 1995’de Bakü Mimarlık Mühendislik Fakültesi şehircilik ve altyapı mühendisliği bölümüne devam etti. 1999’da Türkiye’de ve Türk Cumhuriyet’lerinde mukayeseli şehir altyapıları ve sosyal doku üzerine hazırladığı araştırma teziyle buradan mezun oldu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Tarih ve son olarakta Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Şehir Mimarisi ve Alternatif Belediyecilik üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Refah Partisi kapatılana kadar Teşkilat Başkanlığını yürüttü. Daha sonra Fazilet Partisi’nde görev aldı. Belediye Başkanlığı aday adayı oldu(1999). Fazilet Partisinin de kapatılmasıyla Saadet Partisi kurucu üyeliğinde bulundu. Sonra Samsun Merkez ilçe Başkanlığına geçti. Merkez ilçenin kaldırılmasıyla il yönetiminde görevlendirildi. Teşkilat Başkanlığı ve 2011 seçimlerinde milletvekilliği adaylığı yaptı. 7 Haziran 2015 seçimlerinde yeniden milletvekili adayı oldu. 24 Haziran 2016 seçimlerinde İl Başkanlığı görevlerini yürüttü. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçiminde ise Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

Halen Çarşamba, Samsun ve yurtdışında mimarlık, mühendislik, müteahhitlik ve yapı malzemeleri üzerine ticari faaliyetlerine devam etmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.