SASKİ’nin içme suyu depoları ‘sağlıksız’

SASKİ’nin içme suyu depoları ‘sağlıksız’
07.09.2019
A+
A-

Vezirköprü’de SASKİ’ye ait betonarme yapı içindeki içme suyu depolarının sağlıksız görüntüleri adeta şok etti. Türkmen Mahallesi sakinleri, SASKİ’yi depolara bakım yapılması için göreve davet etti.

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde çekildiği iddia edilen Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (SASKİ) ait bazı su deposu görüntüleri şaşkınlık yarattı. Özellikle son zamanlarda vatandaşlar tarafından sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüler adeta pes dedirtti.

DEPOLAR PİSLİK İÇİNDE
Su depolarındaki kötü görünüm ve pislikler, çamur ve yosunlar o depolardan içme suyu kullanan Vezirköprülüleri, tedirgin etti. Özellikle kırsal mahallelerde içme suyunun bulunduğu betonarme yapıları görüntüleyen vatandaşlar, SASKİ’yi göreve çağırdı. Su depolarının periyodik olarak temizlenmesini isteyen vatandaşlar, görüntüledikleri su depolarında uzun zamandır denetim ve kontrol yapılmadığını öne sürdü.

TÜRKMEN SAKİNLERİ TEDİRGİN
Vezirköprü’ye bağlı Türkmen Mahallesi’nde SASKİ’ye ait içme suyu deposu adeta harabe durumda. Sağlıksız koşullarda içme suyu kullandıklarını belirten mahalle sakinleri, SASKİ’den su deposuna bakım ve tadilat yapılması için talepte bulunduklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını dile getirdiler.

(Hedef Halk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.