Sarıcaoğlu,Vatandaşımızın Yanındayız

Sarıcaoğlu,Vatandaşımızın Yanındayız

Kavak Belediyesi, sokağa çıkma yasağı nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşların tüm yaşamsal ihtiyaçlarını evlerinde karşıladı.

Samsun dahil olmak üzere 31 şehre getirilen sokağa çıkma yasağının ardından harekete geçen Kavak Belediyesi Zabıta Ekipleri, vatandaşların başta ekmek, olmak üzere çeşitli yaşamsal ihtiyaçlarını evlerine servis yaparak karşıladı. Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Her zaman halkımızın yanındayız ”diye konuştu.

Tüm ekipleri ile vatandaşım hizmetinde olduklarını söyleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,” Belediye olarak tüm birimlerimiz ile görevde ve vatandaşımızın hizmetindeyiz. Hiçbir kimsenin mağdur olmadan hizmet alması için her türlü önlemimizi aldık ve işimizin başındayız” dedi

BİR TELEFON KADAR UZAĞIZ

Özellikle yasak nedeniyle sokağa çıkamayanların temel ihtiyaçlarının karşılanması için Zabıta Müdürlüğü Ekiplerinin günün her saati vatandaşların hizmetinde olduğunu vurgulayan Sarıcaoğlu, “ İlçemizde hiç kimsenin sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağdur olmaması adına ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ayrıca. Kavak Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü Ekiplerimiz, sokağa çıkma yasağı süresince vatandaşlarımızın temel gıda maddesi ekmek başta olmak üzere ocağını yakacağı tüp gaza kadar ihtiyaç duydukları yaşamsal tüm ihtiyaçlarına ulaşmaları için her türlü yardım ve desteği sağlıyorlar. Bizler vatandaşımıza bir telefon kadar uzağız ”dedi.

Belediyenin vermiş olduğu hizmetten memnun olduklarını ifade eden vatandaşlarda” Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri bu günde de yalnız bırakmadı talep ettiğimiz her türlü talebimizi kapımıza kadar ulaştırdı” dediler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber