Sarıcaoğlu’na gurbet desteği

Sarıcaoğlu’na gurbet desteği
06.12.2018
A+
A-

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na destek çığ gibi artarak sürüyor.

Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun yeniden aday gösterilmesi amacıyla başlatılan destek hareketi artarak sürüyor. 150 bin üyeli SADEF’in ardından bünyelerinde onlarca dernek barındıran SAMDEF ve SAKODEF’te Kavak’ta Sarıcaoğlu’na destek verdiğini açıkladı.

SADEF, SAMDEF VE SAKODEF’ e bağlı Kavaklıların bir araya geldiği İstanbul Küçük Çekmece Kavaklılar Derneği Başkanı Erdoğan Gülpınar, Başakşehir Kavaklılar Derneği Başkanı Erhan Yamanoğlu, Esenyurt Kavaklılar Derneği Başkanı Recep Uz, Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç, Kocaeli Samsun Dernekler Federasyonu ve SAKODEF Genel Başkanı Şakir Töngel yaptıkları açıklamada Kavak’ta hemşehrileri İbrahim Sarıcaoğluna tam destek verdiklerini ve yerel seçimlere mevcut başkanla gitmek istediklerini ifade ettiler.

SARICAOĞLU’NU GÖRMEK İSTİYORUZ

Başkan Sarıcaoğlu’nun Samsun’un en başarılı Belediye başkanlarından birisi olduğunu söyleyen SAKODEF Genel Başkanı Şakir Töngel “ Başkanımız görevde olduğu süreç içinde ilçemize kazandırdığı hizmetler ile adeta yeni bir şehir ortaya çıkardı. Bizler çalışkanlığı ve halkımızla olan iyi diyalogu ile sevilen biri olan başkanımızla yola devam etmek istiyoruz. Kavaklılar olarak AK Parti teşkilatından, yöneticilerimizden ve Milletvekillerimizden mevcut başkanımızın tekrar aday gösterilmesini talep ediyoruz.’’ dedi

Kavak ve Kavaklılar için çalışan Başkan Sarıcaoğlu’nun sonuna kadar yanında olduklarını açıklayan Genel Başkan Töngel “Hiçbir şaibesi olmayan adı hiçbir yolsuzluğa karışmayan tek amacı memleketi Kavak’a hizmet olan başkanımızın önü üzülerek görüyoruz ki kesilmek isteniyor. Bizler başkanımızın yanında olduğumuzu açıklıyor ve yerel seçimlere başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu’nun adaylığıyla gitmek istiyoruz. Bu istek ve talebimizin de göz ardı edilmemesini diliyoruz’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber