Sarıcaoğlu: Gönül belediyecilikle halkımızın yanındayız

Sarıcaoğlu: Gönül belediyecilikle halkımızın yanındayız
20.11.2020
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Kavak’ta ki güzel birliktelik bizlere de güç veriyor” dedi. Çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Muştu ile Kavak’a gelen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret etti. İlçede devam eden bazı projeleri gezerek yerinde inceledi.

Milletvekili Orhan Kırcalı Kavak’ta AK Parti Kavak İlçe binası salonunda düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantının açılışını yapan AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, ilçede göreve gelmesinden buyana yaptığı çalışmalar hakkında bir bilgilendirme sunumu yaparak “ Kavak’ta göreve geldikten sonra yönetimimizle sahaya çıkarak Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda yeni üye çalışmalarına ağırlık verdik ve üç bin olan üye sayısını 5 bine ulaştırdık” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise ilçenin son yıllarda hızlı bir gelişim hareketi yakaladığını belirterek bunun devamı için çalıştıklarını dile getirdi. Pandemi sürecine karşın Belediye hizmetlerinin hiçbir alanda aksamadan sürdüğünü anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “ Gönül belediyeciliğimiz ile her daim halkımızın arasında ve yanındayız” dedi.

Kavak’ta sanayileşmenin de arttığına dikkat çeken Başkan Sarıcaoğlu, “ Organize Sanayi bölgemizde yatırım sayıları ve sağladıkları istihdam oranları sürekli artıyor. Ayrıca ilçemizde yeni ve modern konutlaşma da son yıllarda ciddi artış içinde Kavak’ta halkımızla el ele verdik geleceğin ilçesini birlikte inşa ediyoruz” diye konuştu.

KAVAK’TA GÜZEL BİRLİKTELİK VAR
Kavak’ta teşkilat arasında ve AK Parti teşkilatı ile Belediye arasında güzel bir uyum ve çalışma ortamı olduğunu söyleyen AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, bu ortamında ilçeyi her alanda cazip kıldığını söyledi. Kavak’ta yapılan çalışmalar ve süren projelerin tamamlandıklarında ilçeyi daha yukarı taşıyacağını belirten Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Partili yönetimlerin ilçenin geleceğine güzel hizmetlerle imza attıklarını söyledi. Kırcalı şöyle devam etti:

“ Kavak’ta güzel bir birliktelik, beraberlik ve bunun getirdiği bereket var. Teşkilatımızın tüm kademelerinde bu var. Bizin en büyük gücümüzde zaten yaşadığımız bu birlik ve beraberliğimizden geliyor. Sizlerin buradaki birlikteliği bizlere de Ankara’da güç veriyor. Kavak İlçe teşkilatımızın yaptığı üye sayısındaki artış da bu birlikteliğin bir göstergesi.”

Kavak’ta yaptığı konuşmalarda partililerden sürekli sahada ve halkın arasında olmalarını da isteyen Milletvekili Kırcalı şöyle devam etti:

“Hiç kimse kimsenin karakaşına gözüne hayran kaldığı için iltifat etmez. Bir insanın derdini, sorununu çözüyorsak mesele burada ben Kavak’ta da bunu gördüm. Zaten başarının sırrı da burada. Herkes bir tarafa çekseydi bu olmazdı. Bizler iyi ki AK Partiliyiz. Çocuklarımıza, torunlarıma taşıyacağımız en büyük onur bu. Ama bir o kadar da sorumluluk isteyen şey. O nedenle çok çalışmalıyız. Omuzlarımızda büyük sorumluluk var. Halkımızla bir olalım, onlarla dertlenelim hep aralarında olalım. Ülkemizin son yıllarda yaşadıklarına bakarsanız bu davanın ne kadar onurlu bir dava olduğunu görürsünüz. Artık sahada da masada da kazanan bir Türkiye var. Ekonomik, siyasi ve askeri olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok güçlüyüz, birliğimizle daha güçlü olacağız. Ayrıca yaptıklarımızı halkımıza anlatalım. Çalışmalarımız o kadar hızlı ki unutuyoruz unutturmayalım halkımıza anlatalım. Samsun’a Kavak’a yapılanları anlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber