Sandıkçı: Canik’te mahallelere adil hizmet gidecek

Sandıkçı: Canik’te mahallelere adil hizmet gidecek
17.04.2019
A+
A-

Canikli muhtarlar, ziyaret ettikleri Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya başarı diledi. Sandıkçı, “Adil bir hizmet anlayışıyla her mahallemizde hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Mazbatalarını alan Canikli muhtarlar, Dernek Başkanı Ahmet Genç ile birlikte 31 Mart’taki yerel seçimlerin ardından göreve gelen Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya tebrik ziyaretinde bulundu. Muhtarlarla bir süre sohbet ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Sandıkçı, “Canik’te mahallelerimizde göreve gelen ve görevlerine devam eden tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum. Yeni dönemimiz hepimiz için hayırlı olsun. Karşılıklı uyum içinde çalışacağımız yeni bir döneme girdik. Adil bir hizmet anlayışıyla tüm mahallelerimizde hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

‘BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’

Muhtarların belediye ile halk arasında önemli bir köprü olduğunu ifade eden Sandıkçı, “Mahallelerde bizim temsilcimiz muhtardır. Yatırım ve hizmetlerin planlanmasında, yerine getirilmesinde mahalle muhtarlarımız çok önemli. Mahallelerin sorunlarının çözümü noktasında etkin çözümler üretmek için birlikte çalışma sergileyeceğiz. Mahalle muhtarlarımızla bir bütünlük, dayanışma ve istişare içinde çalışacağız. Dertlere derman olmak için muhtarlarımızla ortaklaşa bir planlama hazırlayacağız ve hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

‘KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK’

Muhtarlarla sık sık biraraya gelerek istişarelerde bulunacağına da dile getiren Başkan Sandıkçı, “Bütün mahallelerimizi dolaşarak mahalle muhtarlarımızla biraraya geleceğiz. Ayrıca kapım tüm muhtarlarımıza her zaman açık. Projelerimizi muhtarlarımız ile uygun bir şekilde gerçekleştireceğiz. Eksiklikleri aciliyet sırasına göre belli bir plan program dahilinde, belli bir tarih aralığında gerçekleştireceğiz. İnşallah hiçbir mahallemizde belediyemizin hizmetleri ile ilgili eksiğimiz kalmayacak” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber