Samsun’un en büyük iftar sofrası Tekkeköy’de

Samsun’un en büyük iftar sofrası Tekkeköy’de
26.05.2018
A+
A-

Tekkeköy Belediyesi tarafından her yıl ilçe meydanında geleneksel olarak düzenlenen iftar programı on binleri aynı sofra etrafında bir araya getiriyor.

İlçe meydanında bu yıl 27 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan Tekkeköy Belediyesi Geleneksel İftar Programında on binin üzerinde insan aynı anda dualarla oruçlarını açacaklar. Samsun’un en büyük iftar sofra olacak olan programda Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşım duyguları bir kez daha sergilenecek.

En büyük iftar sofrası

Tekkeköy’ün her yıl Samsun’un en büyük iftar sofrasını oluşturduğuna dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan, “İlçemizde göreve geldiğimiz ilk yıl başlattığımız geleneksel iftar yemeklerimizi her Ramazan ayında düzenlemeye devam ediyoruz. İlçe meydanında gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar soframız on binleri aynı alanda buluşturuyor. Geçen ramazanda Samsun’un en büyük iftar sofrasını oluşturduk. Bu yılda yine Samsun’un en büyük iftar sofrasını kurarak birlik beraberlik ve ramazanın maneviyatını vatandaşlarımız ile paylaşacağız” dedi.

Başkan Togar’dan İftar Programına Davet

İftar programına herkesi davet eden Başkan Togar, “27 Mayıs Pazar günü Tekkeköy Meydanında düzenleyeceğimiz Samsun’un en büyük iftar sofrasına tüm hemşehrilerimi davet ediyorum. Ramazan ayının manevi havasını ve manevi duygularını paylaşmak adına aynı iftar sofrasında buluşmak dileğiyle mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereketi hepimizin üzerinde olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber