Samsunlular Ankara’da üvey evlat muamelesi gördü

Samsunlular Ankara’da üvey evlat muamelesi gördü
20.02.2019
A+
A-

31 mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Ankara’da yaşayan Samsunluların AK Parti’li belediyelerde belediye encümeni görevi verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

SAMSUN’DA AYRIMCILIK YOK
Samsun’da yaşayan ama doğum yeri farklı olan kişilere AK Parti’de bir çok yerde belediye ve meclis üyeliği gibi görevlendirmeler verilirken Ankara’da yaşayan Samsunlulara hiç bir görev verilmemesi dikkatlerden kaçmadı.

YAKLAŞIK 200 BİN SAMSUNLU
Ankara’da yaşayan Samsun nüfusuna kayıtlı yaklaşık 81 bin kişi bulunurken bu kişilerin ailesi, anne, baba ve çocuk gibi aile bireyleriyle yaklaşık bu sayı 150 bin ile 200 bin arasında kişiye tekabul ediyor. Samsun’u Ankara’da temsil eden 40’a yakın STK platformu bulunurken, AK Parti Ankara teşkilatı Samsunlulara Ankara’daki ilçe belediyelerinde belediye meclis üyesi gibi görevler verilmedi.

SAMSUNLULAR’DAN TEPKİ
AK Parti Ankara il ve ilçe teşkilatlarının Ankara’da yaşayan Samsunlulara belediye meclisi gibi görevler verilmemesi Samsunlular’a neden böyle tutum sergilendi sorusunu akılllara getiririken, Ankara’da yaşayan Samsunlular sosyal medyadan tepkilerini dile getirerek AK Parti Ankara il yönetimi ve ilçe yönetimlerinin neden böyle birşey yaptıklarını anlayamadıklarını ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber