Samsunlu Siyasilerden Terör Saldırısına Sert Kınama!

17.12.2016
A+
A-
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimizin içinde bulunduğu otobüse yönelik gerçekleştirilen hain bombalı saldırına ilişkin açıklama yaparak, alçak saldırıyı kınadı.
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: “Yapılan hain terör eylemleri askerimize ve polislerimizle birlikte 79 milyon vatandaşımızın tamamını hedef almaktadır.
Ülkemiz, terör örgütlerinin ve onların işbirlikçilerinin ortak saldırısı altındadır.
Eylemlerin biçimi ve hedefleri göz önüne alındığında bölücü terör örgütlerinin asıl amaçlarının, Türkiye’nin önünü kesmek, gücünü ve enerjisini başka yönlere yoğunlaştırarak hedeflerine emin adımlarla yürüyen ülkemizde kaos yaratarak dünyaya istikrarsız bir ülke imajını vermektir.
Geçmişte ülkemizin önünü kesmek için her zaman çaba içinde  oldular o zamanda başaramadılar şimdide başaramayacaklar.
Bizler yılmayacağız, yıkılmayacağız. Alçakların bu çabası bizi asla ama asla yıldıramaz.
Yine bize düşen en önemli görev her zaman olduğu gibi birliğimizi ve beraberliğimizi korumaktır.
Bugün ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkeleri çerçevesinde hep birlikte Türkiye olma günüdür.
Bugün bizi yıkmak, bölmek, durdurmak isteyenlere karşı tek bilek, tek yürek, tek vücut olma günüdür.
Bunu yaptığımız sürece düşmanlarımızı sevindirmeyecek, bu kalleş terör örgütlerine karşı, milli seferberlik ruhu içerisinde mücadelemizi etmeye devam edeceğiz.
Bu düşünceler içinde; Kayseri’deki alçak saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralı kardeşlerimize Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

Göksel, Kayseri’deki Saldırıyı Kınadı

Kayseri’de yaşanan bombalı saldırıya ilişkin kınama mesajı yayımlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, “Bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur. PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır” dedi

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Kayseri’de bombalı araçla düzenlenen saldırıya ilişkin kınama mesajı yayımladı. Göksel, “Kayseri’de, çarşı iznine çıkan askerlerimizin içinde bulunduğu özel halk otobüsünün Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında bombalı araçla düzenlenen saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 13 askerimiz şehit olduğu, aralarında sivillerin de bulunduğu 6’sı ağır 55 vatandaşımızın yaralandığı bilgisini üzülerek almış bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

DİRAYET VE CESARETE SAHİBİZ

Göksel, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Terörün, her türlü değer ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, Kayseri’de bir kez daha şahit olduk. Kayseri’de yapılan bu hain saldırının Suriye ve Irak’ta yaşanan olaylar ile bağlantısının bulunmadığını düşünmek doğru değildir. Ancak unutulmamalıdır ki, ne olursa olsun bizi yolumuzdan çeviremeyecekler. Türkiye mazlumların yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıları yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur. PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır. Biz, meselelerimizin üzerinden gelecek dirayete ve cesarete sahibiz. Tıpkı bölücü terörle mücadelede, tıpkı 15 Temmuz’da verdiğimiz şehitlerimiz gibi, Kayseri’deki kayıplarımızı da yüreğimize gömecek, onların hatıralarını ilelebet yaşatacak, ama aynı zamanda hedeflerimiz doğrultusunda kararlı bir şekilde yürümeye devam edecek ve terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Bin yıldır bu toprakları vatan yapmak için döktüğümüz kanlara yenilerinin eklendiğini, ekleneceğini bilerek, mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdüreceğiz. Devlet ve millet olarak bu olayın ve bu olaya sebep olan canilerin peşini asla bırakmayacağız. Cumhurbaşkanımızın da deyimiyle milli seferberlik ruhuyla terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Taşçı’dan sert tepki!
‘Hem bu dünyada hem ahrette,
Türk Milletinin iki eli yakanızda olacak”
Kayseri’de yaşanan terör saldırısına sert bir dille tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hem bu dünyada hem ahrette, Türk Milletinin iki eli yakanızda olacak! Şeref yoksunu bu mahlukatlar hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar” diye konuştu.
Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik gerçekleştirilen hain saldırıya tepki gösteren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen son şeref yoksunu terörist de etkisiz hale gelene kadar, bu mücadelenin süreceğinden kimsenin şüphesi yok” şeklinde konuştu.
Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerleri taşıyan otobüse yönelik düzenlenen terör saldırısı karşısında yüreklerin yandığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimizi, milletimizi hedef alan hain saldırı sonucu ne yazık ki gencecik vatan evlatlarını şehit verdik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin analarının yüreğine düşen ateş, o hainleri yakacak! Silahsız, savunması askerlere saldırabilmeleri, bu hainlerin ne kadar şerefsiz olduğunun bir göstergesidir. Devletimiz tüm güvenlik güçleriyle bu hainlerden, şerefsizliklerinin hesabını soruyor, sormaya da devam edecek. Hem içeriden hem dışarıdan vatan hainlerinin hedefi olan ülkemiz, bu ihanet zincirini kıracak. Milletimize bu acıları yaşatanlar, aynı acıları misliyle yaşayacak. Şimdi, her zamankinden daha çok kenetlenme ve milli birliğimiz için omuz omuza olma zamanıdır” dedi.
Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki kararlığı karşısında tüm terör gruplarının köşeye sıkıştığına dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Devletimiz, tüm güvenlik birimleriyle hainlere karşı ciddi bir mücadele veriyor. Ülkemizin terörle mücadele konusundaki kararlığı sonucunda, tüm vatan haini terör grupları adeta fare gibi köşeye sıkıştı. Milletimizin bu anlamda devletinin yanındadır. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen son şeref yoksunu terörist de etkisiz hale gelene kadar, bu mücadelenin süreceğinden kimsenin şüphesi yok. Bizi yıldıramayacaklar, korkutamayacaklar, diz çöktüremeyecekler. Hem bu dünyada hem ahrette, Türk Milletinin iki eli yakanızda olacak! Şeref yoksunu bu mahlukatlar hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Bu milleti bölmeyi başaramayacaklar” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.