Samsunlu baba 11 yaşındaki öz kızına defalarca tecavüz etti!

Samsunlu baba 11 yaşındaki öz kızına defalarca tecavüz etti!
11.06.2019
A+
A-

Samsun’un Bafra ilçesi doğumlu olan İ.D.B. (36) isimli baba 11 yaşındaki öz kızına defalarca tecavüz etti. Akıl almaz olayı gerçekleştiren baba ilk kez hakim karşısına çıkarken pedagog eşliğinde ifade veren 11 yaşındaki A.B. isimli küçük kızın ifadeleri kan dondurdu.

Memleketi Samsun’un Bafra ilçesi Kalaycılı Köyü olan ve Kayseri’de yaşayan İ.D.B. isimli babanın 11 yaşındaki öz kızına defalarca tecavüz etmesi olayının ilk celsesi görüldü. Hakim karşısına çıkarılan baba suçlamaları kabul etmezken, küçük kızın ifadeleri kan dondurdu.

SADECE BİR KEZ YANINDA YATTIM
Suçlamaları kabul etmeyen İ.D.B. şu ifadelere yer verdi: “2 çocuğum var, ilkokul mezunuyum, bina temizlikleri yaparım. Emniyet’teki kamera kayıtlarına bakılsın, orada çok dayak yedim, sürekli kafama vurdular, ifademi okutmadılar, ben ‘yok’ dedim, onlar ‘var’ yazmışlar. Bir gün telefonumda facebook açık kaldığı için gönül ilişkim olan H.P. isimli kadın ile videolarımı kızım izlemiş, annesine anlattı, annesi H.B. ile bu yüzden ayrıldık. 2018 yılı Ağustos ayında kızım hasta olduğu için bir kez yanında yattım, uyuduğumda elim poposuna gelmiş, kızım da ‘baba elini çeker misin?’ dedi, çektim. Öyle iddianamede ‘kızıma annesi zannettim, o yüzden yanına yattım’ gibi ifadeler doğru değildir. Kızım bazen bana ‘dudaktan öpüşme nasıl olur?’ diye sorardı, ben de kızıma kızardım, böyle şeyleri annesine sormasını söylerdim. Televizyon izlerken kızım sağ dizime yatardı, onun dışında hiçbir şey doğru değildir.” ANNE BABASI DIŞARIYA ÇIKARTILDI Pedagog mağdur kızın ifadesi öncesi anne ve babanın duruşma salonu dışına çıkarılmasını talep etti. Mahkeme bu talebi kabul ederek, şikayetçi anne ile sanık babayı salon dışına çıkardı.

KAN DONDURAN İFADELER
Pedagog eşliğinde ifade veren 11 yaşındaki mağdur A.B.’nin anlattıkları kan dondurdu. Mağdur A.B.’nin öz babasının kendisine karşı işlediği cinsel istismarı anlatırken izleyiciler adeta buz kesti. Annesinin uykusu ağır olduğu için babası İ.D.B.’nin sürekli yanına yattığını anlatan mağdur A.B., ifadesinde şunları söyledi: “2018 yılı Kurban Bayramı sonrası bunları yapmaya başladı. 15-20 defa sürtünerek, 30-40 defa nitelikli cinsel saldırı yaptı. Bir gün uyurken yanıma geldi, eli kalçamdaydı, dirsek attım, uzaklaştırmaya çalıştım. İnternetten çocuk istismarı videoları ve H.P. isimli kadın ile olan videoları izletiyordu. Odadaki süs eşyalarını da annemin kamera koyacağını düşünerek ters çevirirdi. Babam, ‘bunları sadece karı kocalar yapar, şimdi sadece sana ben yapıyorum, evlenince kocan yapacak’ derdi. Olaydan 3 ay sonra anneme sadece kalçama dokunduğunu anlattım. Annem ağlamıştı, babama sordu. O da uykusunun ağır olduğunu, annem zannettiğini söylemişti. Yalnız kalınca bana ‘sana çok kırıldım’ demişti. Daha önceleri tehdit ettiği için şikayet edemedim. ‘Anneni öldürürüm bana kalırsın, daha çok yaparım’ diyordu. Bir gün bana ve o H.B. isimli kadına birkaç kez hap vermişti ama ben içmedim.”

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ
Duruşma savcısı sanık İ.D.B.’nin öz kızına karşı ‘nitelikli cinsel istismar’ suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mahkeme heyeti sanığın dinlenilmesinin istediği tanıklar olduğu için süre istemesi üzerine duruşmayı Haziran ayına erteleyerek, sanık İ.D.B.’nin tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Kaynak: Samsunhaber.com-Tahir Ömer ÇOKLUK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.