Samsun’daki o etkinlikte çocuk yaştaki gençler uyuşturucu ve alkolle buluşturuluyor iddiası!

Samsun’daki o etkinlikte çocuk yaştaki gençler uyuşturucu ve alkolle buluşturuluyor iddiası!
23.06.2019
A+
A-

Samsun’da düzenlenen gençlere yönelik etkinlikte, etkinlikten çok uyuşturucu ve alkolle buluşturma noktası oluşturuyor. Gençler tarafından da sosyal medyada da paylaşım yapılıyor.

Anadolu Gençlik Derneği, Yapılan etkinlikte 15-20 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin ellerinde alkollü içecekler ile etkinlik adı altında yapılan bu organizasyonu, organizetörleri ve müsade eden Sheraton otel yetkililerini kınadıklarını belirtti.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından yapılan paylaşımda, “Düsturuyla yetişmesi gereken bu yavrularımız, çocuk yaştaki gençlerimiz, özgürlük ve eğlence adı altında alkol ile uyuşturucu ile buluşturuluyor. Bu tür organizasyonlar ile geleceğimiz olan gençler ellerimizin arasından maalesef kayıp gidiyor. Hiç birimiz bu vebalin altından kalkamayız.

Kurtuluş Savaşının sembolü olan ilimiz Samsunda Milli Mücadelenin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde Milli ve manevi değerlerimiz yükselmişken Gençlik Festivali adı altında ilimizde yapılmakta olan ve gayri ahlaki görüntülere sebep olan bu etkinliği protesto ediyoruz.

Gençliğin ahlakına dinamit döşeyen bu etkinlik Milli Mücadele ruhuna ters düştüğü gibi aynı zamanda bu milletin özüne ve inancına da aykırıdır. Bu sebeple Devlet Yetkililerimizden bu ve bunun gibi etkinliklere karşı daha duyarlı olmalarını talep ediyoruz.” denildi.

bb

 

64827617 317263262562089 7491894093602095104 n 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber