Samsun’un 19 Mayıs ilçesine inşaatı tamamlanmak üzere olan devlet hastanesi, daha açılmadan dökülmeye başladı.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde inşaası bitme aşamasında olan ilçe devlet hastanesinin durumu içler acısında olduğu tespit edildi.
19 Mayıs ilçesinde inşaası devam eden devlet hastanesinin eksiklerini tespit eden gazeteci İbrahim Akkuş gündeme taşıdı.
https://youtu.be/BynOgMLFQj4
15 MİLYON LİRA HEBA MI OLDU?
İnşaat alanında yapılan özensiz işçilik dikkati çekerken, duvarlarda oluşan çatlaklar ve sıfır malzemelere verilen zararlar ’15 milyon lira heba mı oldu?’ dedirtti.
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde inşaatı bitmek üzere olan 19 Mayıs Devlet Hastanesinin duvarlarında oluşan çatlaklar, kapılarında kırılma gibi bir çok problem tespit edildi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 19 Mayıs İlçe Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Seven 19 Mayıs Devlet Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundular ve hastanenin inşasından övgüyle bahsederek kendi sosyal hesaplarından da paylaşımda bulundular.
BİR YATIRIM DAHA ÇÖP MÜ OLUYOR?
İnşşat halinde ve tamamlanmasına az bir zamanı kalan 19 Mayıs Devlet Hastanesindeki eksikliklerde gözler önüne serildi. İnceleme sırasında hastane yetkililerin tarafından bu duruma sessiz kalınması ve bu tür eksikliklerin gözle görünür olurken bu kadar eksiği görmezden gelinmesi şaşkınlık yaratırken, akıllara yatırım daha çöp mü oluyor sorusu geliyor.
İşte övgüyle bahsedilen devlet hastanesi ve devamındaki gerçekler;




























