Samsun’da Umreye Gitmek İçin Biriktirdikleri Parayı Kızılay’a Bağışladı

Samsun’da Umreye Gitmek İçin Biriktirdikleri Parayı Kızılay’a Bağışladı
16.03.2023
A+
A-

Samsun’un İlkadım ilçesinde yaşayan Necmi Gençten ve eşi, umre için biriktirdikleri paralarını, depremzede ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Türk Kızılay Samsun İl Başkanlığı’na bağışladılar.

Kızılay’ı biliyor ve güveniyorum;

Bağışçı Necmi Gençten; ”Eşimle beraber Umreye gitmek için biriktirdiğimiz 15 bin TL’yi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çalışmalarda kullanılmak üzere Kızılay’a bağışlıyoruz.

Kızılay’a güveniyorum. Kızılay’ın nasıl bir işleyiş şeması olduğunu, nasıl çalışmalar yaptığını biliyor ve yakından takip ediyorum. Kızılay’ın yönetimindeki arkadaşları tanıyorum. Bu vesileyle Kızılay İl Başkanımız Ahmet Muştu beye, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hasan Duran beye ve tüm yönetimine gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. 155 yıl mazisi olan Kızılay’ımıza karşı yapılan haksız ithamlara karşı, tüm güvencemle birlikte gönül rahatlığıyla birikimimizi bağışlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Ecz. Ahmet Muştu’da, Necmi Gençten ile eşine Kızılay’a karşı duyduğu güven ve bu güvenin neticesinde yapmış oldukları yardım için teşekkür etti.

Bu anın unutulmaz hale gelmesi için Necmi Bey ve eşine, üzerinde Kızılay Logosu bulunan birer kupa hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber