Samsun’da suda yüzde 15 indirim dönemi

Samsun’da suda yüzde 15 indirim dönemi
17.01.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in kasım ayında açıkladığı ‘Su ücretlerinde yüzde 15 indirim’ müjdesi faturalara yansıdı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in geçtiğimiz yıl kasım ayında, “Konut ve iş yerlerinde kullanılan su fiyatlarında 01 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 indirim yapıyoruz” müjdesi hayata geçti ve indirim faturalara yansıdı.

‘SAMSUNLULARA HAYIRLI OLSUN’

Samsun’da SASKİ tarafından vatandaşlara gönderilmeye başlayan su faturalarında yüzde 15 indirim uygulaması dikkati çekti. Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Zihni Şahin, “Geçen yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Büyükşehir Meclisi olarak çok önemli 2 karar almıştık. Samsunumuza, 17 ilçemize 2 müjde vermiştik. Bunlardan birincisi, hane halkında yüzde 40 ve üzeri seviyede engelli olan bir vatandaşımız varsa bunu belgelemek kaydıyla yüzde 50 su indiriminden faydalanacak olmasıydı. İkinci ve çok önemli bir kararımız da konut ve iş yerlerinde kullanılan su fiyatlarında 01 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 indirim müjdesiydi. Bugün her 2 karar da artık yürürlükte. Samsunlulara hayırlı olsun” dedi.

METREKÜP FİYATINDA İNDİRİM

Başkan Zihni Şahin ayrıca, 2018 yılında suyun metreküp fiyatı 3,74 TL iken 2019 yılı itibariyle bu fiyatın 3,18 TL’ye düşürüldüğünü de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber