Samsun’da neler oluyor?

Samsun’da neler oluyor?
09.10.2018
A+
A-

Samsun’da kaldırım kenarında incir satan yaşlı bir teyzenin zabıta memurlarına direndiği video, sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşılmaya başlandı. 1 yıl öncesine ait bu görüntülerin neden şimdi yeni bir olaymış gibi paylaşılıyor olması ise kafaları karıştırdı.

Samsun’un İlkadım İlçesi’ne bağlı 56’lar mevkiindeki DSİ kavşağında 2017 yılı Eylül ayında yaşanan olayla ilgili görüntüler, yeni bir olay gibi sosyal medyada yoğun bir şekilde paylaşılmaya başlandı. Kaldırımda incir satan kadın, zabıta ekiplerinin geldiğini görünce ürünlerini yerlere saçıp, görevlilere küfür ediyor ve görevlilere saldırıyor.

Neden şimdi yayıldı?
Yaşanan bu olayın üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen görüntüler, yeni bir olaymış gibi sosyal medyada paylaşılmakta. Büyükşehir Belediyesi Zabıta personellerinin yaşlı kadına sert bir tavır sergilediği yönündeki eleştirilerin ise gerçeği yansıtmadığı da ortaya çıktı. Bazı haber siteleri ve sosyal medyada 1 yıl önceki olayın gündeme getirilmesi kafaları karıştırdı ve neden şimdi paylaşılıyor sorusunu akıllara getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber