Samsun’da neden suya zam geldi? Samsun Akdağ Su’dan açıklama

Samsun’da neden suya zam geldi? Samsun Akdağ Su’dan açıklama
06.09.2018
A+
A-

Samsun Ladik Akdağ Su, son dönemde su fiyatlarında yaşanan artış ile ilgili olarak Samsunhaber.com’a açıklamalarda bulundu.

Su fiyatlarında son dönemde yaşanan fiyat artışları ile ilgili Samsun Ladik Akdağ Su’dan açıklama geldi. Akdağ Su Satış Müdürü Hüseyin Duru yapılan zamlarla ilgili olarak Samsunhaber.com’a açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Duru, su fiyatlarına yapılan zamlarla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Su fiyatlarına yapılan zam oranı, ham madde fiyatlarına göre belirlendi. Su dışındaki her şey dışa bağımlı. Sosyal medyada şirketlerin kafalarına göre zam yaptığı yönünde gerçek dışı bilgiler dolaşıyor. Bizim kendi keyfimize göre bir zam yapma durumumuz zaten yok. Dolardaki artış ortada. Üretimde kullandığımız su dışında kalan koli, ambalaj, plastik başta olmak üzere tüm ürünler dolara endeksli olarak ithal ediliyor. Biz zam yapmaktan keyif alan bir firma değiliz zaten. Ancak ham maddelerin hemen hemen hepsinde fiyat artışı yaşandı. Firmaların ayakta kalabilmesi için ham maddeye yapılan zam oranlarına göre fiyatlarını arttırması gerekiyor. Vatandaşlardan büyük tepki var zam ile ilgili. Hemen hemen herkesin düşüncesi suyun dövizle ne alakası olduğu yönünde. Ama durum anlattığım gibi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber