Samsun’da karla mücadele toplantısı yapıldı

Samsun’da karla mücadele toplantısı yapıldı
25.01.2022
A+
A-

Samsun’da mağduriyet yaşanmaması için çalışmalarının son durumlarının görüşüldüğü karla mücadele değerlendirme toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Samsun Valiliği tarafından yapılan konuyla ilgili açıklamada, Samsun ili genelinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yürütülen çalışmalarının son durumunun görüşüldüğü Karla Mücadele Değerlendirme Toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı’nın başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Karayolları 7. Bölge Müdürü Rifat Silov, Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Ahmet Sağlam, YEDAŞ Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve YEDAŞ Bölge Müdürü Uğur Asan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de etkisini gösteren yoğun kar yağışının meteorolojik verilere göre bu geceden itibaren ilimizin doğu kesimlerinde etkili olmasının beklendiğini belirten Vali Dağlı, bu nedenle buzlanma ve don olayı, tipi şeklinde kar yağışı ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini dile getirdi.

Ticari araçlarda kış lastiği kullanma zorunluluğu bulunmakla birlikte, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için kış şartlarında tüm araçlarda kış lastiği kullanılmasının hayati önem taşıdığını ifade eden Dağlı, güvenli trafik akışının sağlanmaya devam edilmesi ve elektrik kesintilerine hızla müdahale edilmesi başta olmak üzere hava koşullarının olumsuz etkilerini en aza indirmek için ilgili kurumların tüm imkanlarını seferber etmesini istedi.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber