Samsun’da kapatılan okulda özel odalar Çıktı

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan ve FETÖ soruşturmaları kapsamında FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle KHK ile kapatılıp, Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Feza Berk Kolejinde yetkililerce yapılan incelemelerde, binanın 4. katında sadece özel kartla çalışan asansörle ulaşılabilen bir bölümün olduğu belirlendi.

02.11.2016
A+
A-

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan ve FETÖ soruşturmaları kapsamında FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle KHK ile kapatılıp, Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Feza Berk Kolejinde yetkililerce yapılan incelemelerde, binanın 4. katında sadece özel kartla çalışan asansörle ulaşılabilen bir bölümün olduğu belirlendi. Kilitlerin kırılarak içeri girildiği bölümde lüks otel konforunda döşenmiş 3 dinlenme ve toplantı odası, 24 kişilik yatak kapasiteli odalarda, 3 mutfak ile yemekhane de bulunmakta ve duvarlardaki çeşitli tabloların dikkati çektiği gizli toplantı odalarında özel döşenmiş koltuklar, büyük avizeler yer almakta. Tüm odalarında videokonferans görüşmesi yapılabilmesi için projeksiyon cihazı ile perdeler bulunduğu, bunların yanısıra günlük kayıt yapan kameraların bulunduğu gizli bölümde kayıtların ise dizüstü bilgisayarlarda tutulduğu belirlendi. Bu özel katta lüks otelleri andıran konfor ve şıklıkla döşenmiş, uzaktan kumandalı aydınlatma sistemlerinin yeraldığı, ayrı banyolara sahip odalarda FETÖ’nün üst düzey toplantılarının gerçekleştirildiği yada misafirhane olarak kullanıldığı düşünülüyor.

samsunbihaber.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber