Samsun’da gizemli bir mektup dağıtıyorlar

Samsun’da gizemli bir mektup dağıtıyorlar
02.12.2021
A+
A-

Samsun’un Atakum İlçesinde bir grup tarafından ev ve işyerlerine zarf içerisinde mektuplar bırakılığı öğrenildi. Gizemli mektubun arkasındaki sır perdesi aralandı, bakın mektupta neler yazıyor.

Samsun’da ev ve işyerlerine gönderilen bir mektup eşliğinde gerçekleştirilen misyoner faaliyetlerin sonu kesilmiyor. Çok sayıda Samsunlu vatandaş kapılarına gelen bu mektup karşısında şaşkınlık yaşarken, mektubu sosyal medya üzerinde paylaşarak tepki gösterenler de oldu.

YÜZYÜZE GÖRÜŞEMEYİZ…

Hristiyanlığın kutsal kitabı olan İncil’de, günümüzde yaşanan sorunlarının çözümünün yer aldığını belirtildiği mektupta, istenilmesi halinde İncil’in ücretsiz olarak gönderileceği bilgisine de yer veriliyor. Elena isimli bir kişiden geldiği belirtilen mektubun başında yer alan, “Samsun’da yaşıyorum ama sizinle yüzyüze görüşemeyeceğimden…” şeklindeki ifade dikkat çekerken, mektubun yanında “Gözcü Kulesi” adlı Hristiyanlık bilgileri içeren bir de dergi bulunuyor.

ESNAF ŞAŞKIN

Mektup ve dergi karşısında şaşkınlık içerisinde kaldığını söyleyen bir esnaf, “Sabah dükkanıma geldiğimde, mektup ve dergiyi kapıda buldum. Ne olduğunu anladığımda şaşkın yaşadım. Herkesin dinine saygımız var ama böylesi bir çalışmanın, özellikle gençleri etkilemek üzerine planlamış olduğunu düşünüyorum. Yaşadığımız bütün sıkıntı ve sorunların, İncil ile çözüme ulaşacağını belirtiyor ve verdiği mail adresi üzerinden iletişim kurmamı istiyorlar. Bu tam anlamıyla misyoner bir faaliyettir. Ben ve benim gibi bu mektubu alan çok sayıda esnaf dostum aynı rahatsızlığı hissettik” dedi.

Untitled 2 344

(medyakulis)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber