Samsun’da Emekli Maaşını Bankadan Çekip Kızılay’a Bağışladı

Samsun’da Emekli Maaşını Bankadan Çekip Kızılay’a Bağışladı
23.03.2023
A+
A-

Samsun’da 1936 doğumlu olan kişi 1 aylık emekli maaşını Kızılay faaliyetlerine bağışladı.

 

Kızılay’ı takip ediyor ve tebrik ediyorum;

 

Bağışçı amcamız; “Kızılay’ın yardım etmediği yer yok. Kızılay bugüne kadar tüm Dünya’dan mağdur vatandaşlara yardım ettiği için, deprem bölgesine çok sayıda ülkeden yardımlar ve arama kurtarma ekipleri geldi. Depremzede ve ihtiyaç sahipleri adına zor günler geçiriyoruz. Her birimiz bireysel çabalar göstererek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılama gayretindeyiz. Yaptığımız yardımların daha fazla insana ulaşması ve düzenli olması için maaşımı tamamen çekip Kızılay’a bağışlıyorum.  Benim bu yaşımda size verebileceğim bir emekli maaşım olabilir fakat Allah nasip ederse evimi de Kızılay’a bağışlamak istiyorum. Keşke gücüm yetseydi başka şekilde de size yardımcı olabilseydim. Televizyonlarda Kızılay’ın yaptığı yardımlaşma faaliyetlerini gördükçe çok duygulanıyorum. Kızılay’ı tüm gönlümle tebrik ediyorum. Allah hizmet eden tüm kardeşlerimizden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

 

Türk Kızılay Samsun İl Başkanı Ecz. Ahmet Muştu’da, amcamıza Kızılay’a karşı duyduğu güven ve bu güvenin neticesinde yapmış olduğu yardım için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber