Samsun’da CHP’li ve İYİ Parti’li Belediye Başkanları karantinadaki vatandaşlara sahip çıktı

Samsun’da CHP’li ve İYİ Parti’li Belediye Başkanları karantinadaki vatandaşlara sahip çıktı
22.11.2020
A+
A-

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, koronavirüs sebebiyle 14 gün boyunca evde zorunlu karantinada olan yurttaşlara ücretsiz yemek desteği sağlayacak. Dün İlkadım Belediye Başkanı Necatin Demirtaş koronavirüs sebebiyle evde karantina da kalanlara yemek konusunda evlere yemek serisi yapılacağını açıklamıştı. Bugün de Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’de aynı hizmetin Atakum ilçesinde karantina da olan vatandaşlar için de uygulanacağını açıkladı.

CHP’li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve İYİ Parti’li İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun’da koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan yurttaşların evlerine ücretsiz yemek ulaştıracak. PCR testleri pozitif çıkan ya da temaslı oldukları gerekçesiyle 14 gün boyunca evde zorunlu izolasyonda kalan yurttaşların öğle yemekleri, Belediye ekiplerince kapılarına götürülecek.

Belediyenin bu dönemde yaptığı çalışmadan yararlanmak isteyen İlkadım ve Atakumlu vatandaşlar belediyeye ulaşarak; aynı evde karantina altında bulunan bireylere ait ad, soyad, adres, telefon bilgilerinin yanı sıra bu kişilere ait HES kodlarını bildirecek. Talebin ulaşmasının ardından ekipler, HES kodlarını sorgulayarak yemek desteğinden yararlanmak isteyen yurttaşların risk durumunu belirleyecek. PCR testi pozitif olan ve temas nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği 14 günlük izolasyon sürecini evde geçirmek zorunda olan yurttaşların öğle yemekleri, kapılarına ücretsiz olarak ulaştırılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber