Samsun’da büyük tezgah!

Samsun’da büyük tezgah!

AK Parti Genel Merkezi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in isminin açıklanmasına ramak kala 7 ay önce oynanan oyunun aynısi yine sahne aldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı kim olacak? Sorusu Samsun kamuoyunu bir kaç gündür meşgul ederken, ortaya atılan eski Bakan Mustafa Demir’in ismi 7 ay önce sahnelenen ancak başarıya ulaşmayan senaryoyu bir kez daha akıllara getirdi.

Bu intikam mı?

7 ay önce AK Parti Samsun il başkanlığı tarafından büyükşehir belediye başkanı Erdoğan Tok isminin kesinlik kazandığının kamuoyuna aktarılması hatta AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman tarafından Ankara’da “adayımız Erfoğan Tok” şeklinde zikredilmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isteğiyle Zihni Şahin’in başkan yapılmasının intikamı şimdi Mustafa Demir isminin ortaya atılmasıyla mı alınmak isteniyor?

Gizli güruhlar!

Eski bakan ve Samsun Milletvekili Mustafa Demir ismi hiç gündemde değilken ve başkan Zihni Şahin’in adaylığina kesin gözüyle bakılırken bazı milletvekili ve gizli bir güruhların ortaya attığı Mustafa Demir ismi ile Samsun’da hangi tezgah sahnelenmeye çalışılıyor.

Kirli hesapların peşindeler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Samsun’un geleceğiyle ilgili her türlü bilgiyi yanlış aktaran bazı Samsun milletvekilleri ve gizli güçlerin Başkan Zihni Şahin’in başkanlığını istememesinin arkasında hangi kirli hesaplar yatıyor?

AK Parti’ye Samsun’da seçimi kaybetme hesapları mı yapılıyor?

Milletvekilliği ve bakanlığı döneminde Samsunluların hiç bir şekilde sevmediği ve tasvip etmediği bir isim olan Mustafa Demir’in Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için isminin gündeme gelmesi bile Samsun’da ve Samsunlular da büyük bir gerginlik ve endişe yaratırken, AK Parti’ye Samsun’da seçimi kaybetme hesapları mı yapılıyor?

Samsun’un kaderiyle oynanmak istenen oyun!

Başkan Zihni Şahin’le başkanlık seçimleri Samsun’da çok rahat bir şekilde alınacak ken RANT lobisi yeniden Samsun’un kaderini mi tayin etmeye çalısıyor. Bu kirli ellerin yakın zamanda ortaya çıkacağı ve Samsun’un kaderiyle oynanmak istenen oyunun sonunu Samsunlular hep birlikte izlemeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber