SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

Samsun’da 18 Polis, 1 Öğretmen Tutuklandı

1 dk. okur

 Samsun’da gözaltında alınan ve aralarında emniyet mensupları ile öğretmenin bulunduğu 31 kişiden 19’u tutuklandı.

Samsun’da, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltında alınan ve aralarında emniyet mensubu ile öğretmenin de bulunduğu 31 kişiden 19’u tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezi ile Bafra, Çarşamba ve 19 Mayıs ilçelerinde gözaltına alınan 31 emniyet mensubu ile öğretmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan 4. sınıf emniyet müdürleri Ziya Bulgurcu, Recep Arslan, Abdurrahman Mankan, Fikret Süydünlü, Mehmet Öztürk, Selahattin Yavuz, Kadirali Köse, Ramazan Ünal ve Ebutalip Aktaş, komiserler Serdar Dereli, Orhan Geçgel, Özgür Gider, Mesut Bıyıklı, İhsan Marap, Canip Galip Yavaşoğlu, Fatih Pehlivan, Hakkı Başkaya ve Tuncay Yılmaz ile öğretmen Murat Yılmaz tutuklandı.

Diğer zanlılar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu Yazıyı Paylaş