Samsun Valiliği personeline yangın eğitimi verildi

Samsun Valiliği personeline yangın eğitimi verildi
01.06.2022
A+
A-

Samsun Valiliği ile Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arasında Karşılıklı İşbirliği ve Yardımlaşma Protokolü çerçevesinde olası bir yangın anında yapılması gerekenlerle ilgili valilik personeline teorik ve uygulamalı eğitim programı düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amirliğinde (SABİTEM) görevli eğitmen itfaiye amiri Ercan KABADAYI ve itfaiye görevlisi Burak KALIN tarafından 30.05.2022 Pazartesi saat 10:00’da verilen eğitimde, yangın tüplerinin kullanımı, çeşitliliği, hangi yangın tüpünün hangi tür yangınlarda kullanılacağı, ilk müdahale, korunma yolları ve yangın sırasında doğru tahliye ile ilgili detaylı bilgiler verildi.

Teorik bilgiler sonrası valilik bahçesinde uygulamalı eğitimle devam eden program sonrası açıklama yapan Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI “Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Valiliğimiz arasında yapılan protokol çerçevesinde yapılan eğitim tatbikatı personelimize çok faydalı bilgiler kazandırmıştır. Olası bir yangın anında yapılacak doğru ve yerinde adımlar hayati önem arz etmektedir.
Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediyemize ve İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amirliği görevlileri ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yangın Eğitim ve Tatbikat Programına İdari Hizmetler Şube Müdürü Fatma DURSUN ATALAY, yangın ekip başkanları ve valilik personeli katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber