Samsun protokolünden yeni yıl mesajları

Samsun protokolünden yeni yıl mesajları
31.12.2022
A+
A-

Yeni yıl nedeniyle Samsun protokolü mesaj yayımlayarak tüm Samsun Halkının yeni yılını kutladılar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; “Müjdeleri, sevinçleri ve acılarıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Veda etmeye hazırlandığımız 2022 yılı, etkilerini hala yaşadığımız koronavirüs salgını ve Ukrayna-Rusya Savaşı’nın tüm dünyaya olumsuz yansımalarıyla insanlık olarak çeşitli sınamalarla karşı karşıya kaldığımız bir yıl olmasının yanında umut verici gelişmelerin de birlikte yaşandığı bir yıl olmuştur. 2022’de ülke olarak bir yandan yaşanan sıkıntıları aşmak için mücadelemize devam ederken öte taraftan ülkemizin asırlık hayallerini gerçekleştirme ve hedeflerimize ulaşma yolunda başarılı adımlar attık.

Her yeni yıl; yeni bir başlangıç anlamına geldiği gibi, heyecan, azim, mücadele ve umut demektir. Geçmişten ilham alarak geleceği kucaklayan bakış açısıyla yeni bir sayfa açmaktır. Bu bakımdan, heyecanı içimizi saran 2023’e Türkiye olarak çok güçlü bir vizyonla giriyoruz. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının başlangıcı olan 2023’te ülkemizi hedeflerine ulaştırmak, milletimizi yeni hizmetlere kavuşturmak, bu asrın Türkiye yüzyılı olması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2023’ün ülkemizle birlikte komşularımızın, bölgemizin, mazlum milletlerin ve insanlığın barışına, huzuruna, esenliğine vesile olması için gayretlerimizi yoğun şekilde sürdürüyoruz.

2023’te Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirerek, ülkemizi bölgesinde ve dünyada öncü konuma taşıyacağımıza yürekten inanıyoruz. Eğitimde, sağlıkta, sosyal politikalarda, çalışma hayatında, adalette, ekonomide, enerjide, terörle mücadelede, dış politikada, kısacası her alanda ülkemizi daha da güçlendirerek, devlet ve millet olarak önümüze çıkacak tüm engelleri bertaraf etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. AK Parti iktidarlarımız döneminde son 20 yıldır olduğu gibi milletimizle birlikte yürümeye, 2023 yılında da cumhurun iradesini hâkim kılmaya, istikrarı sürdürmeye, Türkiye olarak dünya barışına katkılar sunmaya ve insanlık için güvenin adresi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının aziz milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, umutların çoğaldığı, barış, huzur ve dayanışmanın güç kazandığı bir yıl diliyor, Samsun’lu hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını gönülden tebrik ediyorum.”

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci; “Sevgili hemşehrilerim, acı ve tatlı birçok anıyla hatırlayacağımız 2022 yılını geride bırakıyoruz. 2020 yılında başlayan, bütün dünyayı etkisi altına alarak yaşamımızı bambaşka bir noktaya taşıyan koronavirüs pandemisiyle 2 yıl geçirdik. Bu süreçte verdiğimiz kayıplar hepimizi derinden etkiledi. 2022 yılı maskeler ve kısıtlamalar olmadan yeniden birbirimize sarılabildiğimiz sene oldu. Pandemi dönemi boyunca Atakum’un ortaya koyduğu dayanışma ruhu aynı zamanda hepimize umutlu olmayı, birbirimize kenetlenmeyi hatırlattı.

Karadeniz Bölgesi’nin en güzel kenti olan Atakum’da 2022 yılı boyunca da dayanışma projelerine öncelik tanıdık. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir” sözünü rehber edinerek Atakum’a kazandırdığımız AtaMarket Gıda Bankası ve Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi sayesinde hayırseverlerimizin de destekleriyle sofralarda mutluluk vesilesi olduk. Ülkemizin içerisinden geçtiği zor ekonomik koşullarda daha fazla Atakumlu yurttaşa ulaştık. İnancımızda, kültürümüzde, geleneğimizde var olan toplumsal dayanışma ve komşuluk hukukunu Atakum’da yeniden canlandırmayı başardık.

Atakumlu çocuklarımızın eğitim hayatlarına ilk adımı attığı AtaÇocuk Çocuk Gelişim Merkezlerimizin sayısını artırarak uzman eğitimcilerimizle daha fazla evladımızın geleceğine ışık tuttuk. Gençlerimizin sıklıkla dile getirdiği bir ihtiyacı gözeterek Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezimizi kentimize kazandırdık. Her gün binlerce gencin ziyaret ettiği merkezin kütüphanesi, ders çalışma alanları, mesleki eğitim kursları, kafeteryaları, sergi ve konferans salonu yoğun ilgi görüyor. Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi aynı zamanda bir üniversite kenti olan Atakum’da öğrenciler başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen sanatçıların ve sanatseverlerin buluşma noktası oldu.

Pandemi şartlarında gerçekleştiremediğimiz Karadeniz Bölgesi’nin ilk “Katılımcı Bütçe” toplantılarına 2022 yılında başladık. Mahallelerimizde, komşularımızla buluşarak Atakum’un bütçesini ve geleceğini birlikte oluşturmak için adım attık. Dünyada üç bin, ülkemizde de beş belediyenin uyguladığı projeyle komşuluk hukuku, kent demokrasisi ve aktif yurttaşlığın büyümesi adına önemli bir yol katettik.

Kente ve kentte yaşayan yurttaşların hayatına dokunan kırsal kalkınmadan istihdama, kadının sosyal ve ekonomik hayatta güçlendirilmesinden çevre alanına kadar birçok çalışmamızla 2022’yi sonlandırırken, 2023 yılında da Atakum Belediyesi’nin kaynaklarını hemşehrilerimizin sağlığı, mutluluğu ve huzuru için kullanmaya devam edeceğiz. Dayanışma projelerimize, gençlerimizin ve çocuklarımızın aydınlık geleceği için bütün imkanlarımızı seferber edip var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 2023 yılının tüm dünyaya, ülkemize ve Atakum’a sağlık, huzur ve barış getirmesini, kentimizi de dayanışmasıyla ve mutluluğuyla Türkiye’ye örnek gösterebileceğimiz bir yıl olmasını diliyorum.”

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz; “Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla yaşayacağımız 2023 yılının milletimize ve dünyaya barış, refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum. En büyük gücümüzün, milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği olduğunu unutmamalıyız. Gönül bağlarımızın yeni yılda daha da güçlenmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını diliyorum. Bunlar yaşamın en değerli hazinelerindendir.

Yeni yılın, geçmiş yıllardan çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesini, dostlukların, barışın, sevginin hakim olduğu, zulümlerin bittiği, acıların sona erdiği huzurlu bir dünyanın olduğu günlerin kısa zamanda gelmesini arzu ediyoruz. Artık dünyada mazlumların acı çekmemesini, çocukların, kadınların gözyaşı dökmemesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Geleceğimizin teminat altına alınması, geçmişte yaşanan acı derslerin yeniden ortaya çıkmaması, ekonomi, sağlık, eğitim ve güvenlik başta olmak üzere her alanda en iyi kazanımların elde edilmesi için önemli mücadeleler verilmektedir. İstihdam, ekonomi ve üretim ise en önemli başlıklar arasındadır. Sorunların üstesinden kararlı mücadelemiz, ilkeli duruşumuz ve birliğimizden aldığımız güçle gelmeyi nasıl bu zamana kadar başardıysak bundan sonrada böyle devam edecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hepimiz daha çok çalışarak, kucaklaşarak, güçlü müreffeh Türkiye için mücadele edeceğiz.

2023 hedeflerine odaklanan, Cumhuriyetimizin 100. yılına en iyi şekilde hazırlanan, büyük hedefler koyan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, her şeyin üstesinden gelecek güce Allah’ın izniyle sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının güzellikler getirmesini, ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ederim.”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde eğitimden sağlığa, kültürden sanata,  kentsel dönüşüm çalışmalarından sosyal donatı alanlarına kadar her alanlarda örnek projeleri hayata geçirdik. İlçemizin her alanda gelişmesi, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini arttırmak için mesai mefhumu gözetmeksizin yoğun bir gayretle hizmet ettik. Hayata geçirdiğimiz tüm projeleri yaptığımız tüm hizmetleri bugünümüzü, yarınımızı ve gelecek nesilleri düşünerek gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza gönülden hizmet ettik. Kapı kapı, sokak sokak dolaşarak kendilerine ulaştık. Nice sevinçlere ve hüzünlere birlikte ortak olduk. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiledik. Yeni yılda aynı azim ve kararlılıkla vatandaşlarımızdan aldığımız destekle ilçemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışacak, ülkemizi şaha kaldıracak Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte el ele, gönül gönüle ilçemize hizmet etmeye, yeni projelerimizi ardı sıra gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın barışın hâkim olduğu, gözyaşının son bulduğu bir dünyada sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bereketli bir yıl geçirmesini, 2023 yılının ilçemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ‘’Başarı ve hizmetlerle  dolu 2022 yılını geride bırakırken, 2023 yılına büyük umutlarla giriş yapıyoruz. Hep birlikte çıktığımız bu yolda ilerlerken sizden güç alıyoruz. Bu güç, her zaman bizlere çalışma arzusu kazandıracak. 

Göreve geldiğimiz günden beri hiç azalmayan hizmet aşkımızla, her bir günümüzü dolu dolu geçiriyor ve ilçemize yeni bir yüz kazandırmaya devam ediyoruz.En büyük destekçimiz olan siz halkımızdan aldığımız güçle, hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. 2023 yılı pek çok projemizin tamamlandığı ve İlkadım ilçemiz hızlı bir değişim yaşadığı, dönüşüm yılı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Bütün İlkadımlı hemşehrilerimin, aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber