Samsun Kahveciler Odası Mustafa Kara Oda Başkanlığına tekrar aday 

Samsun Kahveciler Odası Mustafa Kara Oda Başkanlığına tekrar aday 
23.12.2021
A+
A-

Samsun Kahveciler Büfeciler, Otelciler, müzisyenler , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Kara, Oda olağan Genel Kurulunun 26 Mart 2022 Cumartesi günü yapılacağını ve kendisinin tekrar aday olduğunu açıkladı.

Çok sayıda yoğun katılımın olduğu, oda üyeleri ve basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya gelen Mustafa Kara hem adaylığını, hem de seçim tarihini açıkladı.

Samsun Beytepe  Kafe Restaurant’ta  düzenlenen toplantıda konuşan Mustafa Kara, “Odamızın seçim tarihini ve adaylığımı açıklamak, bir arada olabilmek için düzenlemiş olduğumuz toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Bu aslında bir adaylık ya da seçim tarihi açıklama toplantısı değil, bir arada bulunabilme, sorunlarımızı konuşma , sohbete edebilme amaçlı da bir toplantı. Pandemi nedeniyle 2 yıla yakın süredir, işyerlerimizi açamadık, kısıtlamalar nedeniyle açsak da iş yapamaz hale geldik,  ama mücadelemizi de bırakmadık. COVİD 19 çok dikkat edilmesi gereken bir hastalık. Ben de bunu atlattım. Herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum.

Gerek Samsun’da, gerekse Ankara’da Federasyonumuz ve konfederasyonumuzun başkanları ve yöneticilerimizle birlikte, ilgili tüm bakanlıklar ve milletvekilleri ile görüştük, basın yayın kuruluşları aracılığıyla taleplerimizi ilettik ve geç de olsa sonuç aldık. Samsun’da da esnafımızı ekonomik zorluklar karşısında bir nebze katkı sağlayabilmek için gerek belediye başkanları, gerekse ESOB nezdinde girişimlerle ve basın açıklamalarıyla destek sağlanmasını sağladık.” Dedi.

Samsun’da esnaf odaları içinde getirilen yasaklara ve belediyelerin esnafa katkı sağlamamasına  en çok tepki gösteren ve cesurca açıklama yapan tek esnaf odası olduklarını ifade eden Mustafa Kara, “Samsun Kahveciler Büfeciler, Otelciler, müzisyenler , Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nu 26 Mart Cumartesi Günü yapmaya karar verdik.

Kongremizin yeri ve zamanı konusunda da önümüzdeki günlerde sizleri sosyal medya, e-posta ve , mesaj ve basın yayın organları ile bilgilendireceğiz. Bu kongrede ben de adayım. Başkanlık odamıza bağlı tüm esnaflarımızın temsil makamıdır. Sizin adınıza hareket eder, sizlerin haklarını savunur.  Esnafımızla ilgisi olan her resmi kurumda söz söyleme, hak arama, iş yapabilme becerisi ve ağırlığı ister. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım bu güne kadar esnafımızın ve odamızın ağırlığını ve saygınlığını her yerde koruduk, yasal sınırlar içerisinde her yerde taleplerimizi dile getirdik ve aldık.

Bundan sonra da böyle olacak. Bırakın aidatı, vergilerimizi ve SGK Primlerimizi bile ödeyemediğimiz, maaş veremediğimiz, kira ve elektrik, su, doğalgaz parasını ödemekte zorlandığımız günlerde,  odaya yük getirecek projeler yerine, esnafımızın ekonomisini düzeltecek çalışmalara imza atmak gereken bir dönemden geçiyoruz. Derdiniz derdimizdir. Sizlerin haklarını savunmak, dertlerimizi en yüksek sele en üst makamlara iletmek, bizlerin boynumuzun borcudur.” Diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber