Samsun için mevcut devam eden ve yeni yatırımlar için seferber olduk

Samsun için mevcut devam eden ve yeni yatırımlar için seferber olduk
14.01.2020
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Yerel YönetimLer Bölge Toplantıları’nın çok faydalı sonuçlar ortaya koyduğunu belirterek, “Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekillerimiz başta olmak üzere belediye ve ilçe başkanlarımız ile Samsun için çalışıyoruz. Güzel şehrimize hizmet için, mevcut devam eden ve yeni yatırımlar için seferber olduk” dedi

—————————————

Tekkeköy, Bafra ve Havza ilçelerinde yapılan Yerel Yönetimler Toplantılarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, önceki dönem Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları katıldı.

Toplantılarda, ilçelere yapılan yatırımlar ile hayata geçirilmesi planlanan yeni projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun için 4 gün boyunca çok yoğun gündem içeriği ile hizmet çalışması yaptıklarını belirterek, “Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Milletvekillerimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ile Samsun için verimli toplantılar yaptık. Milletvekilimiz Fuat Köktaş, yurtdışında olması nedeniyle toplantılarımızda bizimle birlikte olamadı. Örnek gösterilecek birliktelikle şehrimiz için vargücümüzle çalışıyoruz. İktidara gelişimizden bugüne şehrimize çok sayıda yatırım kazandırdık.

Bundan sonraki süreçte de azimle, özveriyle çalışmaya devam edip Samsun’u her alanda çok daha iyi noktaya taşımanın gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin çehresini değiştirmek için ortak akılla hareket edip, koordinasyon içerisinde çalışarak istişare yapıyoruz. Samsun’a hizmet konusunda seferberliğimiz ve kararlılığımız iktidar oluşumuzdan bu yana hep en üst seviyede oldu.

Milletimize hizmet konusunda sınırımız asla olmadı” diye konuştu. Başkan Aksu, Yerel Yönetimler Toplantıları’ndan önce Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş insanları ile bir araya geldiklerini, DSİ’de de Vali Osman Kaymak, kamu kurum müdürleri ve STK temsilcileriyle Samsun’a yapılacak yatırımlarla ilgili verimli toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Samsun’un geleceği için herkesin taşın altına elini koyduğunu ifade eden Aksu, “DSİ’deki toplantıda yatırımların mevcut durumunu konuştuk. Yeni Organize Sanayi Bölgesi’nin şehrimize katkısı çok büyük olacaktır.

Bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Şehrin üretimine, istihdamına ve ihracatına katkı sağlayacak bir Organize Sanayi Bölgesi olup, talepler oluşmaya başladı. Biz hızlı hareket edip projelerin hayata geçirilmesi noktasında kararlıyız. Bu konuda Ankara’da görüşmelerimiz oldu. Yatırımlar tamamlandığında şehrimizde özellikle istihdam alanları çok genişleyecek. Lider şehir Samsunun yıldızı parlamaya devam edecek”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber