Samsun'da kırtasiyeciye saldırı! 6 kişi birden dükkanı bastılar

Samsun'da kırtasiyeciye saldırı! 6 kişi birden dükkanı bastılar

📅 10.08.2026 15:32 🕐 1 hafta önce 💬 0 yorum
🔄 Güncellendi: 17.08.2026 19:05
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Samsun Atakum'da bir kırtasiyeye giren 6 kişinin kasadaki B.D.'yi darbettiği iddia edildi. Kameraya yansıyan olay sonrası polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Samsun’un Atakum ilçesinde bir kırtasiye dükkanında yaşanan olayda, iş yerine giren 6 kişinin kasada bulunan B.D.’yi darbettiği iddia edildi. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından darp raporu alan B.D. polise şikayette bulundu. Ekipler, olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Samsun’un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir kırtasiye dükkanında yaşanan darp olayıyla ilgili polis ekipleri harekete geçti.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre kırtasiye dükkanına giren 6 kişi, bir süre iş yerindeki rafların arasında dolaştı. Ardından kasanın bulunduğu bölüme yönelen kişiler ile kasada bulunan 43 yaşındaki B.D. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma başladı.

Sözlü tartışmanın kısa sürede büyüdüğü, ardından olayın fiziksel saldırıya dönüştüğü öne sürüldü.

6 Kişinin Kırtasiye Çalışanını Darbettiği İddia Edildi

İddiaya göre iş yerine birlikte giren 6 kişi, tartışmanın büyümesinin ardından B.D.’ye saldırdı.

Yaşanan arbede sırasında B.D. darbedilirken, şüpheliler olayın ardından kırtasiye dükkanından ayrılarak kaçtı.

İş yerinde yaşananlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Atakum’daki Olay Güvenlik Kamerasında

Kırtasiye dükkanının güvenlik kamerası kayıtları, olayın aydınlatılması açısından önemli görüntüler ortaya koydu.

Görüntülerde iş yerine gelen kişilerin hareketleri ile sonrasında yaşanan olayın güvenlik kamerasının görüş açısına giren bölümleri yer aldı.

Polisin, şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması amacıyla güvenlik kamerası görüntülerini de incelemeye aldığı belirtildi.

Önce Raflara Baktılar, Ardından Kasaya Geldiler

Olayla ilgili aktarılan bilgilere göre 6 kişi, kırtasiyeye girdikten sonra doğrudan kasaya yönelmedi.

Şüphelilerin önce bir süre raflara baktıkları, daha sonra kasanın bulunduğu bölüme geldikleri belirtildi.

Bu sırada kasada bulunan B.D. ile grup arasında tartışma başladı. Tartışmanın neden çıktığına ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmazken, kısa süre içerisinde tansiyonun yükseldiği ifade edildi.

Tartışma Kavgaya Dönüştü

Taraflar arasındaki sözlü tartışmanın büyümesi üzerine gruptaki kişilerin B.D.’yi darbettiği öne sürüldü.

6 şüpheli olayın ardından iş yerinden ayrılırken B.D. ise yaşananların ardından darp raporu aldı.

Olayın polise bildirilmesiyle birlikte şüphelilerin bulunmasına yönelik çalışma başlatıldı.

B.D. Darp Raporu Aldı ve Şikayetçi Oldu

Saldırıya uğradığını belirten B.D., olay sonrasında darp raporu aldı.

Ardından polis merkezine giden B.D., kendisini darbettiğini öne sürdüğü kişiler hakkında şikayette bulundu.

Şikayet üzerine olayla ilgili inceleme başlatılırken polis ekipleri kaçan kişilerin kimliklerini tespit ederek yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Polis 6 Şüpheliyi Arıyor

Atakum'daki kırtasiye dükkanında meydana gelen olayın ardından polis ekiplerinin çalışması devam ediyor.

Güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi ve şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesine yönelik araştırmaların sürdüğü bildirildi.

Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 şüpheli henüz aranıyor.

Soruşturmanın ilerleyen aşamalarında şüphelilerin ifadelerinin alınmasıyla birlikte tartışmanın çıkış nedeninin de netlik kazanması bekleniyor.

Şaban Yılmaz: “Olay Planlı Değildi, Tesadüfen Karşılaştık”
Sıradaki Haber
Şaban Yılmaz: “Olay Planlı Değildi, Tesadüfen Karşılaştık”

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler