Samsun'da İlginç Sipariş: SUP Sporcularına Denizin Ortasında Botta Pişirilen Kebap Servis Edildi

Samsun'da İlginç Sipariş: SUP Sporcularına Denizin Ortasında Botta Pişirilen Kebap Servis Edildi

📅 06.08.2026 09:52 🕐 19 saat önce 💬 0 yorum
🔄 Güncellendi: 06.08.2026 22:20
Yazı Boyutu
Samsun'un Atakum ilçesinde SUP yapan sporcuların denizin ortasından verdiği kebap siparişi ilginç görüntülere sahne oldu. Sipariş üzerine bota mangal kuran işletme sahibi Jiyan Altın ve ekibi, Adana kebap ile kuzu ciğerini denizin ortasında pişirerek sporculara sıcak servis yaptı. Renkli görüntüler sahilde bulunan vatandaşların da ilgisini çekti.

Samsun'un Atakum ilçesi, bu kez spor ve gastronomiyi buluşturan sıra dışı bir olaya ev sahipliği yaptı. Adnan Menderes Bulvarı sahilinde denizde SUP (Stand Up Paddle) Board yapan sporcular, uzun süre kürek çektikten sonra acıkınca alışılmışın dışında bir sipariş verdi. Telefonla ulaştıkları kebap salonundan yemeklerini karaya değil, denizin ortasına istediler.

Sipariş karşısında şaşkınlık yaşayan işletme sahibi ve ekibi ise talebi geri çevirmedi. Mangal, kömür, et ve tüm gerekli ekipmanlar bota yüklendi. Denize açılan ekip, bot üzerinde mangalı yakarak Adana kebap ve kuzu ciğerlerini pişirdi. Hazırlanan dürümler daha sonra SUP board üzerindeki sporculara sıcak şekilde ulaştırıldı.

Ortaya çıkan görüntüler hem sahilde bulunan vatandaşların hem de sosyal medyada olayı görenlerin büyük ilgisini çekti.

Denizin Ortasında Mangal Yakıldı

Alışılmış restoran servislerinin dışına çıkan işletme, siparişin ardından hazırlıklarını kısa sürede tamamladı.

Bot üzerine kurulan mangalda özenle pişirilen kebaplar, denizin ortasında kürek sörfü yapan sporcular için hazırlandı. Sıcak olarak servis edilen dürümler, sporcular tarafından büyük ilgi gördü.

Denizin üzerinde yapılan bu sıra dışı servis, Atakum sahilinde bulunan vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

SUP Sporcularından Farklı Bir Yemek Molası

Yaz aylarında Atakum sahilinde sıkça yapılan SUP sporu, bu kez ilginç bir yemek molasıyla gündeme geldi.

Uzun süre kürek çeken sporcular, enerji depolamak için toplu sipariş vermeye karar verdi. Siparişin denizin ortasına ulaştırılması ise günün en dikkat çeken anlarından biri oldu.

Sporcular, denizin üzerinde sıcak kebap yemenin unutulmaz bir deneyim olduğunu belirterek organizasyondan büyük keyif aldıklarını ifade etti.

Kebap Ustası: "Botta Adana Kebap Pişirdik"

Kebap salonu işletmecisi Jiyan Altın, yaşadıkları deneyimin kendileri için de ilk olduğunu belirtti.

Telefonla gelen sipariş karşısında şaşırdıklarını dile getiren Altın, denizin ortasında kebap pişirmenin farklı bir deneyim olduğunu söyledi.

İşletme olarak sporcuların talebini geri çevirmediklerini belirten Altın, mangal, kebap ve kuzu ciğerlerini bota yükleyerek denize açıldıklarını, hazırlanan dürümleri tek tek sporculara ulaştırdıklarını ifade etti.

İlk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten genç işletmeci, müşterilerin memnuniyetinin kendileri için en büyük mutluluk olduğunu söyledi.

Atakum Sahilinde Renkli Görüntüler Oluştu

Bot üzerinde yanan mangal ve denizin ortasında yapılan sıcak servis, çevrede bulunan vatandaşların da ilgisini çekti.

Sahil boyunca yürüyüş yapanlar ve plajda vakit geçirenler, ilginç anları cep telefonlarıyla görüntüledi.

Kısa sürede sosyal medyada da paylaşılmaya başlayan görüntüler, Samsun'da yaz sezonunun en dikkat çekici anlarından biri olarak yorumlandı.

Spor ve Lezzet Aynı Noktada Buluştu

SUP sporunun son yıllarda Samsun'da yaygınlaşmasıyla birlikte deniz üzerinde gerçekleştirilen etkinlikler de çeşitlenmeye devam ediyor.

Bu kez sporcuların verdiği sıra dışı sipariş, hem farklı bir hizmet örneği hem de yaz sezonuna renk katan organizasyon olarak öne çıktı.

Denizin ortasında hazırlanan sıcak kebap servisi, sporun ardından lezzetli bir mola vermek isteyen katılımcılar için unutulmaz bir deneyime dönüştü.

Atakum Turizmine Renk Katan Anlar

Karadeniz'in önemli sahil destinasyonlarından biri olan Atakum, yaz aylarında hem deniz sporları hem de sosyal etkinlikleriyle dikkat çekiyor.

SUP, kano ve farklı su sporlarının yoğun ilgi gördüğü bölgede yaşanan bu ilginç olay, ilçenin turizm hareketliliğine de renk kattı.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerin, Atakum'un doğal güzelliklerinin yanı sıra farklı deneyimlere de ev sahipliği yaptığını göstermesi açısından dikkat çektiği değerlendiriliyor.

İlkadım Belediyesi'nden Güvenli Park Hamlesi: Kamera Sistemi 19 Parka Ulaşıyor
Sıradaki Haber
İlkadım Belediyesi'nden Güvenli Park Hamlesi: Kamera Sistemi 19 Parka Ulaşıyor

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler