Samsun'da Faciayı Önleyen Güvenlik Görevlisine Başkan Halit Doğan'dan Ödül!
Samsun'un İlkadım ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı hemzemin geçidinde yaşanan olayda, Samsun Büyükşehir Belediyesi özel güvenlik görevlisi Muhammet Lafcı, dikkati ve hızlı müdahalesiyle bir çocuğun hayatını kurtardı. Lafcı'nın örnek davranışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından ödüllendirildi.
Hemzemin Geçitte Tehlikeyi Fark Etti
Cumhuriyet Meydanı hemzemin geçidinde görev yapan Muhammet Lafcı, bir çocuğun tehlikeli bölgede bulunduğunu fark etti.
Durumu görür görmez harekete geçen Lafcı, soğukkanlı müdahalesiyle çocuğu güvenli alana uzaklaştırarak olası bir kazanın önüne geçti.
Güvenlik görevlisinin dikkati ve zamanında müdahalesi, yaşanabilecek bir faciayı engelledi.
Başkan Halit Doğan Makamında Ağırladı
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, gösterdiği cesaret ve sorumluluk bilinci nedeniyle Muhammet Lafcı'yı makamında kabul etti.
Başkan Doğan, örnek davranışından dolayı güvenlik görevlisine teşekkür belgesi ve ikramiye takdim etti.
Başkan Doğan: Çalışma Arkadaşımızı Tebrik Ediyorum
Belediye personelinin vatandaşların can güvenliği için gösterdiği özverinin önemine dikkat çeken Başkan Halit Doğan, şu ifadeleri kullandı:
"Şehrimizin huzuru, güvenliği ve hemşehrilerimizin can güvenliği için görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımızın ortaya koyduğu emek, özveri ve sorumluluk bizler için son derece kıymetli."
Doğan, Muhammet Lafcı'yı duyarlılığı ve sorumluluk bilinci nedeniyle tebrik ederek Samsun için görev yapan tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.




