Samsun Çarşambalılar Vakfı kuruldu 

Samsun Çarşambalılar Vakfı kuruldu 
26.12.2021
A+
A-

Kurulum çalışmalarını tamamlayan Samsun Çarşambalılar Vakfı ilk  Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirerek başkanlığa AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz seçildi.

Çarşambalılar Vakfı genel kurulu Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirildi. Bir buçuk yıl önce kurulum çalışmalarına başlayan vakfın resmiyet kazanmasının ardından İlk Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurulu yapıldı. Oy birliğiyle Vakıf Başkanlığı’na AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz getirildi.

Genel kurulda konuşma yapan Milletvekili Yılmaz, 37 yıllık mazisi bulunan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin faaliyetlerini daha üst bir seviyeye taşımak, hizmet ağını genişletmek amacıyla Vakıflaşma sürecine girdiğini ve başarı ile tamamladığını söyledi.

“SAMSUN SEVDASIYLA HİZMET EDECEĞİZ”

Büyük bir kucaklaşma, kenetlenme, gönül birlikteliği temelinde faaliyetlerine devam eden derneğin ayrıca vakıf olarak da bundan sonra Samsun halkının hizmetinde olacağını belirten Yılmaz, ” Çarşambalılar Derneği’nin bu seviyelere gelmesinde bir çok ismin büyük katkıları, hizmetleri oldu. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Ahrete irtihal edenleri rahmetle anıyorum. Bir buçuk yıl önce başlayan vakıf çalışmalarımız nihayete erdi. Olağan kongremizi de gerçekleştirerek resmi olarak çalışmalarımıza başlayacağız. Burası büyük bir aile ortamı, gönlümüzü Samsun sevdamızı ortaya koyarak halkımıza hizmetlerimizi vakıf bünyesinde de devam ettireceğiz. Rabbin hayırlı eylesin, başarılı çalışmalar yapmayı hepimize nasip etsin. Bana başkanlık görevini tevdi eden üyelerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Mütevelli heyetimiz birbirinden değerli 42 isimden oluşuyor. Hepsine şimdiden görevlerinde başarılar diliyorum. ” diye konuştu. 

Vakıfta görev dağılımı ise şöyle; Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, başkan yardımcıları Selçuk Dündar ve Kemal Karacan, Genel Sekreter Rana Aka Atalay, Divan üyeleri Necmettin Okutgen, Kemalettin Erbilgin ve Sacit Kızılot. Vakıf asil üyeleri Sadettin Sarıoğlu, Erdem Zorlu, Savaş Gömeç, Gökhan Murat Kurt, Derya Öztomurcuk, Neslihan Aydoğdu, Cemil Aycan, İrfan Sardoğan ve Ömer Can Karacan. Vakıf yönetim kurulu yedek üyeleri Ahmet Çakır, Esat Akkaya,  Şevket Zeren,  Gülderen Semizoğlu. Vakfı denetim kurulu asil üyeleri Mehmet Erbilgin,  Bülent Köksal,  Murat Aysan. Yedek üye İsmail Okutgen. Vakıf danışma kurulu üyeleri Mithat Yılmaz, Nami Kaya, Arif Yılmaz Üney, Hüseyin Değerli, Hüsnü Demirsoy, Davut Sancar, Ercan Albayrak.

Bu arada, genel kurul sonrası milletvekili Yılmaz, Samsun Bedensel Engeliler Gençlik Spor Kulübü’nü ziyaret etti, bir süre önce vefat eden iş insanı Cengiz Güngör’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber