Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Sürpriz İsimler

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Sürpriz İsimler

AK Parti’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için sürpriz bir ismi aday gösterebileceği iddia edildi.

AK Parti’de siyasi hareketlilik tüm hızıyla devam ederken, Genel Merkez’in Samsun Büyükşehir Belediyesi için sürpriz bazı isimler üzerinde durduğu belirtildi.

AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Zihni Şahin‘in yanı sıra Adem Bektaş‘ın ve Necati Alkan‘ın isimleri aday adayı olarak netleşmiş durumda.

Bu isimlerin dışında; Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı da Büyükşehir için potansiyel adaylar olarak değerlendiriliyor.

Son dönemde Ankara kulislerinde bu isimlerin dışında da bazı isimlerin gündeme geldiği ve partinin sürpriz sayılabilecek bir ismi aday gösterebileceği konuşulmaya başlandı. Sürpriz isimler arasında eski vekillerden bazılarının da adının geçtiği belirtilirken, önceki dönem il başkanı Muharrem Göksel isminin de öne çıkan isimler arasında olduğu konuşuluyor.

Genel Merkez’in, hem ilk defa yapılacak elektronik teşkilat temayülü yoklamalarını hem de yapılan ve yapılacak anket çalışmalarını dikkate alarak oluşturulan isim havuzunu daraltacağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne üç alternatifli bir liste sunacağı, nihai kararın Erdoğan tarafından verileceği belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber