SAMGİAD’dan Kurumlara Ziyaret

Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu, İŞ-KUR, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı’nı ziyaret ederek kurum temsilcileriyle görüştü.

18.11.2016
A+
A-

SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç ve yönetim kurulu üyeleri kurum ziyaretlerine devam ediyor. SAMGİAD üyeleri bu kapsamda, Samsun İŞKUR İl Müdürü Sait Gül, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Bülent Turan ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri Mevlüt Özen’i makamında ziyaret etti.

samgiad-baskani-savas-gomec

Ziyaretlerde dernek çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, ”SAMGİAD Yönetim Kurulu olarak yeni dönemde hayata geçireceğimiz projelerimizle, hem üyelerimize hem de iş dünyasına katkı sağlamak istiyoruz. Bu anlamda kurumlarla olan ikili ilişkilerimizi en üst seviyede tutmak için ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Yeni projelerimizle ilgili bürokratlarımızın fikir ve desteklerine açığız” dedi.

samgiad-baskani-savas-gomec

 

AİLE ŞİRKETİ ANAYASASI ÇALIŞMASI ANLATILDI

Ziyaretlerde ‘aile şirketleri anayasası’ konusunda yaptıkları çalışma hakkında da bilgi veren Başkan Gömeç, ”Bölgemizde aile şirketlerini yönetmekle alakalı sorun var. Aile şirketleri yasası konusunda çalışmalarımız var. Ortaklık konusunda ve aile şirketleri için, eğitim seminerleri düzenlemek istiyoruz” diye konuştu.

KURUM TEMSİLCİLERİNDEN DESTEK

Kurum temsilcileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, derneğe en kısa zamanda iadei ziyaret yapacaklarını ve yapılacak çalışmalarda destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.