SAMGİAD’dan Başkan Demirtaş’a ziyaret

SAMGİAD’dan Başkan Demirtaş’a ziyaret
19.11.2020
A+
A-

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret etti. Samsun Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, SAMGİAD’ın Samsun’un en etkin sivil toplum kuruluşları arasında yer aldığını belirterek, “Derneğimiz kurulduğu günden itibaren gerek üyeleri, gerek şehri ve gerekse de ülkesi için bağlı olduğu TÜGİK çatısı altında çalışmalarını ve projelerini sürdürüyor. Yönetimi kurulu olarak göreve geldiğimiz günden itibaren bu anlamda faaliyetlerimize devam ediyoruz. Tüm dünyayı etkileyen pandemiye rağmen bir çok proje gerçekleştirdik. Umarız bu zor günler geride kalır ve hayat normale döner. Birlikte Samsun adına güzel işlere imza atarız” dedi.

“Çalışmalarınızı yakında takip ediyoruz”

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Demirtaş, “Biz de göreve geldiğimizde zor bir durum ile karşı karşıya idik. Toparlanma sürecini atlattık derken pandemi ile karşı karşıya geldik. Bu dönemde belediye çalışmalarını aksatmadan halkımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Öte yandan sivil toplum kuruluşlarına gerçekten büyük önem veriyoruz. STK’lar toplumun olmazsa olmazlarıdır. Samsun’umuzun seçkin genç iş insanlarının bir araya geldiği SAMGİAD’ın çalışmalarını biliyor ve takip ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber