Salıpazarı’nda Yol Yapım Çalışmarı Son Sürat Devam Ediyor

Salıpazarı’nda Yol Yapım Çalışmarı Son Sürat Devam Ediyor
30.09.2020
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi. 

Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri ekiplerince ilçenin bir çok noktasında sathi kapama asfalt yol, beton yol ve stabizelize yol çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Belediye Başkanı Halil Akgül son olarak Suluca Mahallesinde başlatılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek “Hava şartları elverdiği sürece yol yapım çalışmalarımız sürecek.”dedi. 

Başkan Akgül, “Bir yandan Büyükşehir Belediyemiz bir yandan da Salıpazarı Belediyemiz ilçede yol seferberliği başlattı. Kış gelmeden yapabildiğimiz kadar beton ve sathi kaplama asfalt yol yapacağız. Diğer yandan yol açma ve genişletme çalışmalarımızı da ihmal etmiyor bu yollarımızı da beton dökecek hale getiriyoruz. Önümüzdeki yıl Salıpazarı’nda yapılmayan yolumuz kalmayacak.”dedi. 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül yapılan yollar ve çalışmalar nedeni ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ekibine de teşekkür etti. 

Salıpazarı İlçesinde Esatçiftliği, Tahnal, Kızılot,Yeşil, Karadere,Karaman,Kırgıl,Çağlayan,Muslubey, Biçme, Tepealtı, Karacalar,Kocalar,Alanyaykın,Yavaşbey, Alan,Tacalan,Düzköy,Avut ve Fatsalılar Mahallesinde yol bakım, onarım ile asfalt ve beton yol çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.