Salıpazarı’nda yol çalışmalarına yeniden hız verildi

Salıpazarı’nda yol çalışmalarına yeniden hız verildi
08.04.2021
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,”Vatandaşlarımızın hayat standardını yükseltmek ve kolaylaştırmak adına yol yapım çalışmalarımıza ağırlık verdik” dedi.

Salıpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Alanyaykın-Mumlu, Yukarıkestanepınar Körükdere ve Tepealtı Demirli Mahallerinde beton yol çalışmalarına devem ediliyor.

Yol yapım ve onarım çalışmaları ile alt ve üst yapı çalışmalarını mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre plan ve program dâhilinde gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Halil Akgül, “Havaların elverdiği ölçüde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Yenilenen yollarımız ile ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor. İlçemizin her noktası bizim için kıymetli. Hemşerilerimizin talepleri ve sahadaki tespitlerimiz doğrultusunda İlçemizin dört bir yanında çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber