Salıpazarı’na mesire alanı

Salıpazarı’na mesire alanı
08.06.2018
A+
A-

Salıpazarı Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yeni bir piknik ve mesire alanı yapımına başlandı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, belediye tarafından Yeni Mahalle Değirmenbaşı’nda yapımı devam eden piknik ve mesire alanında incelemelerde bulundu. Piknik alanındaki çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Başkan Akgül, yapılan çalışmayla ilçeye yeni bir piknik ve mesire alanı kazandıracaklarını ve ilçenin rahat bir nefes alacağını söyledi.

Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda yürütülen çalışmalarda vatandaşların rahat kullanımları için gereken her detayın düşünüldüğünü belirten Akgül, “Sahil piknik alanında çatılı ve çatısız piknik masaları, kamelyalar,yürüyüş yolları, ahşap çocuk oyun grupları,yeşil alanlar ve otopark olacak.” dedi.

Yürütülen çalışmaları yaklaşık bir aya kadar tamamlayarak piknik alanını vatandaşların hizmetine sunmayı planladıklarını kaydeden Akgül, yürütülen çalışmaların İller Bankası ile ortaklaşa yapıldığını bildirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber