Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül Kadınlar Gününü karanfil dağıtarak kutladı

Salıpazarı Belediye Başkanı Akgül Kadınlar Gününü karanfil dağıtarak kutladı
08.03.2021
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık personelinin ve hastaların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kadına verdikleri değeri ortaya koymak için böyle bir etkinliği düzenlediklerini kaydeden Başkan Akgül, “Pandemi döneminde gösterdikleri başarıdan dolayı kadın sağlık çalışanlarının bu anlamlı günde hatırlanmasının ayrı bir önemi var. Bizlerde bu anlamlı günde kadın sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek salgını kontrol altına almak için gösterdikleri gayret ve çabayı takdir ettik” dedi.

Başkan Akgül sağlık çalışanlarının yanı sıra rahatsızlıkları nedeni ile hastaneye gelen ve sıra bekleyen kadınlara da karanfil takdim ederek onların da günlerini kutladı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül daha sonra ilçe Kaymakamı Eray Gürsoy’la birlikte iki yüzden fazla kadının çalıştığı tekstil fabrikasında çalışan kadınları ziyaret ederek tek tek karanfil dağıttı.

Başkan Akgül burada yaptığı açıklamada, “Kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Kadınlarımızın elinin değdiği her şey bereketlenir ve her şey güzelleşir. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Nitekim kadınlarımızın sosyal ve ekonomik hayatın içinde eşit, onurlu ve saygın bir yeri olması gerekir ve bunun artmasında da herkese büyük görevler düşmektedir”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber