Şahin: Kazanan siz olacaksınız

Şahin: Kazanan siz olacaksınız
19.03.2019
A+
A-

Atakum’da mahalle buluşmalarını ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdüren Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, “Uygulayacağımız prdojelerle Atakumlu üreticimiz, esnafımız çok daha fazla kazanacak” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olduğu Atakum İlçesi’nde seçim çalışmaları kapsamında halk buluşmalarına ve esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veriyor. Başkan Zihni Şahin, önümüzdeki 5 yılda Atakumlu esnafın ve üreticinin yüzünü güldürecek projelere imza atacaklarını söyledi.

TAKSİCİ ESNAFINI DİNLEDİ

Başkan Zihni Şahin, dün akşamki seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Türk-İş Taksi Durağı’na giderek esnafla buluştu. Taksici esnafının sorunlarını dinleyen, taleplerini not alan Başkan Zihni Şahin daha sonra Alanlı Mahallesi’ndeki ‘halk buluşması’na katıldı.

SOĞUK HAVADA SICAK BULUŞMA

Beraberinde Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte geldiği Alanlı Mahallesi’nde yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Zihni Şahin,

“Soğuğa rağmen desteklerini bizlere daima hissettiren, bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Alanlılı hemşehrilerime kalpten teşekkür ediyorum. Coşkuyla gerçekleştirdiğimiz programa gösterilen yoğun ilgi enerjimize enerji kattı” dedi.

HEDEF, TURİZM ŞEHRİ ATAKUM

Miting havasında geçen Alanlı Halk Buluşması’nda bir konuşma yapan Başkan Zihni Şahin, kısaca şunlara değindi:

“Atakum’da her kesimden insanımızın hayat standardını daha çok yükselteceğimiz projelerimizi hayata geçireceğiz. Turizm şehri hedefimize ulaşarak her insanımızın ekonomisi daha iyi olacak. Yılın 12 ayında sahilde düzenleyeceğimiz kültür sanat etkinlikleri, ulusal ve uluslararası festivaller ile sahil esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Atakumlu hemşehrilerimizi mutlu edeceğiz. Küçük Sanayi Sitesi kurarak hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için uzaklara gitmesine gerek kalmayacak ve böylece zaman ve maddi kayıp son bulacak.

ÇALIŞAN DA ATAKUMLU

KAZANAN DA ATAKUMLU!”

Atakumumuzda belediyemize ait pek çok tesis var. Başta Kocadağ bölgesinde olmak üzere biz de pek çok tesis yapıph Atakumlular’ın hizmetine sunacağız. Tüm tesislerimizi belediye işletecek. Çalışan personelimiz Atakumlu insanlarımız olacak. Bu tesislerimiz için gerekli tüm alışverişler Atakum esnafından yapılacaktır.

ÇİFTÇİNİN ÜRÜNÜ ELDE KALMAYACAK

Üreticimizin ürünü elinde kalmayacak. ‘Alım Garantili Sözleşmeli Ürün Modeli’ uygulamamız ile çiftçinin ürününü alacağız. Organik tarımı destekleyeceğiz ve otoparklı semt pazarları kuracağız. Tarım ve hayvancılığı teşvik edip destekleyeceğiz.”

YOL PROBLEMİ BİTECEK

CANLI HAYVAN PAZARI KURULACAK

Atakum’a modern bir ‘Canlı Hayvan Pazarı’ kuracaklarını da açıklayan Zihni Şahin, “Üreticilerimizin süt, yoğurt tereyağı gibi ürünlerinin endüstriyel ürün haline getirilmesini destekleyeceğiz. Üreticimiz bu projelerimizle daha çok üretecek ve daha çok kazanacaktır. 2014 yılında mahalle olan tüm köylerimizin yol ve ulaşım eksikliklerini tamamlayacağız” dedi.

GÜNE ESNAF KAHVALTISIYLA MERHABA

Başkan Zihni Şahin, dün akşamki yoğun programının ardından bugüne ise esnaf ile yaptığı kahvaltıyla başladı. Yeni Mahalle’deki İnanç Çayevi’nde esnafla bir araya gelen Zihni Şahin, burada projelerini anlattı, esnafın taleplerini dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber