Şahin: Güçlü Türkiye için istikrar lazım

Şahin: Güçlü Türkiye için istikrar lazım
13.06.2018
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ilçe belediye başkanı olarak önemli başarılara imza attığı Bafra İlçesi’ni ziyaret ederek hemşerilerinden 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

Başkan Şahin Bafra’daki temasları kapsamında Çarşı Camiinde öğlen namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Esnafları ve işyerlerini ziyaret ederek hayırlı işler dileyen şahin daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı ve yıllarca emek harcadığı Bafra Belediyesini ziyaret etti. Alparslan Türkeş Parkı’nda mahalle muhtarları ile bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Başkan Şahin programını dernek ve vakıf ziyaretleri ile sürdürdü.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN İSTİKRAR LAZIM

Başkan Şahin ziyaret ve temasları sırasında yaptığı konuşma ve sohbetlerde hemşerilerinden 24 Haziran seçimleri için destek isteyerek; “Ülkemiz AK Parti hükümetleri ile bir istikrar adasına dönüştü. İstikrar beraberinde büyük yatırımları, ekonomik büyümeyi ve refahı da beraberinde getirdi. Geçmiş yıllarda yaşadığımız ve pamuk ipliğine bağlı istikrarsız, iletişimi kopuk koalisyon dönemlerini artık hatırlamak bile istemiyoruz. Adeta barut fıçısına benzeyen çok zor bir coğrafyada binbir türlü sorun ve alçakça saldırılarla karşı karşıya olduğumuz bu hassas dönemde istikrar ve güçlü bir iktidarın varlığı en önemli önceliğimiz. Yani güçlü bir Türkiye için bize istikrar gerekiyor. Birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.” Diye konuştu.

Başkan Şahin’e ziyaretleri sırasında AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim semiz, İlçe Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri daire Başkanı Serkan Çam ve ilçe belediye meclis üyeleri eşlik etti.

BAŞKAN ŞAHİN: “MEMLEKET ŞEHİTLERİMİZ SAYESİNDE AYAKTA DURUYOR”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin 1997 yılında Kuzey Irak’ta şehit düşen Jandarma Komando Er Erdal Artut’un ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin babası Şerif Artut ve annesi Cemile Artut’u Kadıköy mahallesindeki evlerinde ziyaret eden Başkan Şahin, “Şehit anası ve babası olmak zor olduğu kadar da büyük bir şeref ve onur. Şehitlik ise herkese nasip olan bir şey değil. Hele de bugünlerde onların değerini daha çok anlıyor ve hatıraları önünde en içten saygılarımızla ve minnetimizle eğiliyoruz. Memleket bugün şehitlerimiz sayesinde ayakta duruyor. Bugün hala özgürce yaşadığımız bir vatanımız varsa bu onların sayesinde mümkün oluyor. Allahım tüm şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Şehitlerimizin anaları, babaları da onların bize emanetidir. Allahım sizlere bir daha büyük bir acı yaşatmasın. Her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber