Şahin: Daha fazla üretim daha fazla hizmet zamanı

Şahin: Daha fazla üretim daha fazla hizmet zamanı
18.07.2018
A+
A-

AK Parti Teşkilatlarının güçlü ve kendini davasına adayan teşkilatlar olduğuna dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin,” Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde bu şehre daha fazla hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ile birlikte Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve Yönetimini ziyaret etti. Partililerin büyük bir sevgi gösterisi ile karşılaşan Şahin, teşkilattaki dava arkadaşlarına gösterdikleri misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.

KUTLU YOLCULUĞA DEVAM

24 Haziran seçimleri ile kutlu yolculuklarına devam ettiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, “24 Haziran ülkemiz demokrasisinin gurur günü olmuştur. Katılımın yüksek olduğu seçimlerde Sayın Cumhurbaşkanımız yeni sistemin ilk lideri oldu. Samsunumuz da Sayın Cumhurbaşkanımıza yine gereken desteği verdi. Hamdolsun milletimiz istikrar ve güvenden yana tercihini kullanmış, Sayın Cumhurbaşkanımıza yeni dönemde de göreve devam demiştir. Ancak Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bizler de seçimlerden gereken mesajı  aldık” ifadelerini kullandı.

RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Sorumluluklarının daha da arttığına dikkat çeken Başkan Şahin,“Milletimizin  Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdiği teveccüh,bizim çalışma azmimizi daha da arttırıyor. Şimdi daha fazla çalışma, daha fazla üretme zamanıdır. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde bu şehre daha fazla hizmet etmeyi nasip etsin. Bu vesileyle seçim sürecinde büyük bir özveriyle çalışmalar gerçekleştiren ilçe teşkilatımızın kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CANİK’E YATIRIM KALDIĞI YERDEN DEVAM

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i de ziyaret eden Şahin, ilçede devam eden yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulundu. Canik’e devam eden yatırımların kaldığı yerden tüm hızıyla süreceğini ifade eden Şahin, gece gündüz demeden hizmet seferberliğinin artırılacağını kaydetti. Şahin’e Canik ziyareti sırasında Başkanvekili Turan Çakır ve Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk  eşlik etti.

BAŞKAN ZİHNİ ŞAHİN: “GURUR DUYUYORUZ”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Türkiye’nin ilk ve ikinci 500 büyük kuruluşları arasında yer alan Samsunlu iş adamlarının Samsun’un gururu olduklarını söyledi.

Başkan Zihni Şahin açıklamalarında şunları söyledi: “Samsunumuz hepimizin sevdasıdır.  Ülkemizin ve Samsunumuzun kalkınma, gelişme ve ilerlemesinin yanında, İnsanlarımıza iş ve aş imkânı sağlayan tüm sanayicilerimiz, İşadamlarımız, esnaflarımız, kurum ve kuruluşlarımızı tebrik ve takdir ediyor, şehrimize hizmet eden herkese sevgi ve saygı duyuyoruz. Samsunumuzun en önemli problemlerinden biri olan istihdam için elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Bu konuda iş adamları ve sanayicilerimizin yanındayız. Samsun olarak ekonomik canlanma ve istihdamın artırılması noktasında istişare içinde ortak akıl ile kolektif vizyon içinde olacağız. Samsunumuzun geleceğinin daha güzel olması, insanlarımızın mutluluğu ve refahı için önemli adımlar atacağız. Samsunumuzda daha fazla şirketimizin ilk 500 ve ikinci 500 içinde olması gerektiğine inanıyorum. Biz buna katkı yapmaktan bu gelişmeye ulaşmaktan mutlu olacağız. İnsanlarımızın mutlu olması en güzel duygudur.“ dedi.

Başkan Zihni Şahin başarılı şirketlere teşekkür ederek açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alarak bizleri gururlandıran,

YEŞİLYURT DEMİR ÇELİK ENDÜSTRİSİ VE LİMAN İŞLETMELERİ LTD. ŞTİ.,

ULUSOY UN SAN. VE TİC. A.Ş.

BORSAN KABLO ELEKTRİK AYDINLATMA İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.

Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alarak bizleri gururlandıran,

VEZİRKÖPRÜ ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş.

SAMPA OTOMOTİV SAN. VE TİC. A.Ş.

ÖZYILMAZ FINDIK TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

KARAÇUHA TARIM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ.

ERÇAL FINDIK OTOMOTİV SAN. TİC. A.Ş.

ADEKA İLAÇ SAN. VE TİC. A.Ş.

Şirketlerimizi, ortaklarını, yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyor, daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. “ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber