Sağlam: Maçı 1-1’e getirseydik bugün herkes mutlu olacaktı

Sağlam: Maçı 1-1’e getirseydik bugün herkes mutlu olacaktı
20.05.2021
A+
A-

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenmanları takip eden basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Salı günü oynanan Altınordu maçını değerlendiren Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Altınordu’yla oynadığımız ilk karşılaşmada uzatma dakikalarında kaçırdığımız penaltıyla belki de ikinci maç için kendimize avantaj sağlayacak bir skoru kaçırdık. Futbol tabi maalesef bu kadar ince çizgiler üzerinde gidip gelen bir oyun. Mesela maçı 1-1’e getirseydik bugün herkes mutlu ikinci maç içinde bugünkünden daha fazla umutlu olacaktık. Ama bu fırsatı değerlendiremedik” dedi.

Cumartesi günü 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacağımız Altınordu karşılaşmasını da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Maçtan sonra da konuştuğum gibi bizim takımımızın kalitesi, oyuncuların isteği, arzusu, karakteri bu skorun üstesinde gelebilecek seviyede. Çok fazla konuşmanın bence anlamı yok. Artık sözlerin, kelimelerin bir şey ifade etmediği yerdeyiz. Ama şunu çok içten samimi bir şekilde söylemek istiyorum ki az önce bunu oyuncularımıza da çok net bir şekilde aktardım. Ben bu oyuncu kardeşlerimizin Cumartesi akşamı çıkıp kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyacağına, ligin son 4 haftasında ortaya koyduğumuz iyi futbolu daha da iyiye getirip, iyi mücadelenin yanına güzel futbol ekleyeceklerine, önce bizi finale çıkaracaklarına ve sonrasında da Çarşamba günü bizi Süper Lig’e çıkaracaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Takımdaki sakatlık durumunu da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Takımımızda Kubilay’ın dizinde bir sakatlığı vardı. Şu anda iyi durumda. Takımla antrenmanlara başladı. Onun yanında Tomane’yi de belli bir kısımda antrenmana alacağız. Onun durumunu da gözlemeyeceğiz. Ama şunu açık yüreklilikle söylemek istiyorum ki Cumartesi akşamı kim oynarsa oynasın, sahada kim görev alırsa alsın, kenarda kim beklerse beklesin, herkes birbirine destek olacak, birbirine yardım edecek ve Allah’ın izniyle biz Altınordu’yu geçip finale adımızı yazdıracağız. Buna ben yürekten inanıyorum. İnşallah hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber