Sağanak nedeniyle istinat duvarı çöktü

Sağanak nedeniyle istinat duvarı çöktü

📅 05.11.2026 12:53 🕐 1 saat önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Öznur GÜNEŞ/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK’ta sağanağın ardından istinat duvarı çöktü. Toprak ve ağaç parçaları, 18 Ekim’de toprak kayması riski nedeniyle tahliye edilen 2 katlı binanın çevresine ve yola sürüklendi.Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarıda bulunduğu kentte, dün öğle saatlerind

Öznur GÜNEŞ/ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK’ta sağanağın ardından istinat duvarı çöktü. Toprak ve ağaç parçaları, 18 Ekim’de toprak kayması riski nedeniyle tahliye edilen 2 katlı binanın çevresine ve yola sürüklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kodlu uyarıda bulunduğu kentte, dün öğle saatlerinde başlayan sağanak akşam saatlerinde etkisini artırdı. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Gece boyunca devam eden yağış, bazı mahallelerde toprak kayması ve heyelanlara neden oldu. Bugün de devam eden yağış nedeniyle Bahçelievler Mahallesi Yunus Emre Caddesi 102 Sokak’ta istinat duvarı, bağlantı noktalarından koparak çöktü. Toprak kaymasıyla birlikte ağaçlar ve çamur kütleleri çevreye yayıldı. Toprak ve ağaç parçaları, 18 Ekim’de toprak kayması riski nedeniyle tahliye edilen 2 katlı binanın çevresine ve yola sürüklendi.

Bölgede risk azaltma çalışmalarının tamamlanmasının ardından temizlik çalışması yapılacağı belirtildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Düğününe bir hafta kala kazada hayatını kaybeden Safiye toprağa verildi
Sıradaki Haber
Düğününe bir hafta kala kazada hayatını kaybeden Safiye toprağa verildi

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler