Saadet Partisi kasım ayı divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi kasım ayı divan toplantısı yapıldı
26.11.2018
A+
A-

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı Kasım ayı divan toplantısı Gazi Sahnesinde gerçekleştirildi.

Saadet Partisi GİK Üyesi ve DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen divan toplantısına ilçe başkanları ve partililer katıldı.

ALLAH BİZE ZENGİN YÜREKLİ YÖNETİCİLER NASİP ETSİN

Divanın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, bir Japon efsanesi üzerinden ekonomik problemlere değindi. Armutçu, ”Japonya’da 4. yüzyılın sonlarına doğru tahta oturan İmparator Nintoku, yüksek bir kuleye çıkar ve ülkesine bakar. Gökyüzüne doğru yükselen tek duman dahi göremeyince, halkının yoksul düştüğüne ve bu yüzden hiç kimsenin evinde pirinç dahi pişiremediğini anlar. Hemen bir ferman çıkaran Nintoku, halkının üç yıl boyunca sadece kendileri için çalışmasını emreder. Sarayda çalışanları bile evlerine gönderir. Sadece kendileri için çalışan halk, üç yılın sonunda bolluğa kavuşur. Nintoku kuleye çıkar, ülkenin her yerinde ocakların tütmekte olduğunu yükselen dumanlardan anlar. Yanındaki eşine sevinç içinde “artık zenginiz” der. İmparatoriçe ise üç yıl boyunca bakımsızlıktan dolayı her yeri eskiyen, çatısı akan, çiçekleri solmuş sarayı göstererek “sen bu halimize zenginlik mi diyorsun” der. Nintoku’nun yanıtı, yüzyıllardır Japonlar’ın aklından çıkmaz;  “Halkın fakirliği, bizim fakirliğimizdir, zenginliği de bizim zenginliğimizdir.” Evet o japonlarin efsanesi. Bizler de diliyoruz ki Allah bizlere de ” Böyle zengin yürekli ” yöneticiler nasip etsin.”dedi.

PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ SAADET PARTİSİNDE

Türkiye’deki iç problemlerin çözülmeden dış problemlerin çözülemeyeceğini belirten Saadet Partisi GİK Üyesi ve DİN-BİR-DER Genel Başkanı Muhittin Hamdi Yıldırım, ””İç problemlerin çözümü kavga siyaseti degildir. Hükümet 16 yıl boyunca iki tane fazla oy almak için kutuplaşma ve kavga siyasetini gütmüştür. Kutuplaşma ve kavga siyaseti ile iç kargaşa artar içte birlik ve beraberlik olmaz. Saadet partisi kutuplaşma siyasetini değil kucaklaşma siyasetini, kavga siyasetini değil uzlaşma ve barış siyasetini kendine şiar edinmiş yegane siyasi harekettir. Bundan dolayı ülkenin iç problemlerini ancak Saadet Partisi çözebilir. Ülkede ekonomi düzeni altüst olmuştur. Faizci kapitalist bir ekonomi anlayışı ile ülke ekonomisinin düzeltlmesi imkansızdır. 2019 bütçesinde faize ayrılan miktar yatırıma ayrılan miktarın neredeyse iki katı. Faiz ödeneğinin yatırım ödeneğinden fazla olması bu hükümetin nasıl bir ekonomi anlayışına sahip olduğunu net olarak ortaya koymaktadır. Yine ülkemizde eğitim sistemi bozulmuştur. Hukuk sistemi bozulmuştur. Ahlak ve maneviyat konusunda en dibe vurmuş bir haldeyiz. Bu hükümetin ülkeyi getirdiği nokta her konuda bir faciadir. Bu faciadan kurtulmanın yegane adresi Saadet Partisi’dir. Milletimiz ümidini kaybetmesin. Saadet Var Çare Var diyoruz. Ve milletimizi Saadet’e davet ediyoruz. Son olarak da şunu ifade etmek istiyorum: Hükümet anahtarları bize teslim etmek zorundadır. Bu kaçınılmaz bir hakikattir.”şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.