Pehlivan Şaban Yılmaz’dan Başkan İkiz’e ziyaret

Pehlivan Şaban Yılmaz’dan Başkan İkiz’e ziyaret
18.07.2018
A+
A-

Şaban Yılmaz 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri dönüşü Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.
Ziyarette Şaban Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ndeki mücadeleler üzerine sohbet etti.
Şaban Yılmaz, Kırkpınar’da Başpehlivan olmayı çok istediğini belirterek “Gönül isterdi ki Samsunumuza başpehlivanlığı getirelim ama olmadı bizlerde 2. olarak Samsunumuzu temsil ettik. Kaybedenin olmadığı kazananın Türkiye Sporu olduğu 657. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele eden tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Sporseverler çok büyük mücadelelerin olduğu bir Yağlı Güreş izledi.” Dedi.
Yılmaz Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e güreşe ve güreşçilere vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederek; “Havza Yağlı Güreşleri bizim için önemli bir yer. Havza’da çok iyi güreşçilerimiz var. Havza Başpehlivan çıkarmış ve güreş için önemli bir ilçe. Sayın Başkanımda her zaman bizlere destek olmakta. İnşallah bir daha ki yıl Başkanımı Kırkpınar Başpehlivanı olarak ziyaret edeceğim.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise göstermiş olduğu başarı ve ziyaretten dolayı Yılmaz’a teşekkür ederek; “Ata sporu yağlı güreşlerin tarihimizde ve kültürümüzde çok önemli yeri var. Bu sporu yaşatmak için elimizden geleni yapmaktayız. Bunun içinde her yıl ilçemizde yağlı pehlivan güreşleri tertip edilmekte. Kardeşimiz iyi bir mücadele ile göğsümüzü kabarttı, kendisini tebrik ediyorum. Havza Belediyesi olarak güreşe ve güreşçilere olan desteğimiz her zaman devam edecek. Şaban kardeşimizi bu kararlılık ile inşallah Kırkpınar Başpehlivanı olarak göreceğiz. “dedi.
Ziyarettin sonunda Başkan İkiz Şaban Yılmaz’a altın hediye ederek çiçek verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber