Parksız mahalle kalmayacak

Parksız mahalle kalmayacak
09.10.2018
A+
A-

Her mahalleye bir park projesi kapsamında Kavak genelinde başlatılan park çalışmaları devam ediyor.

Kavak Belediyesi’nin “Her mahalleye bir park” projesi sürüyor. Proje kapsamında son olarak Mehmetpaşa mahallesinde atıl durumda olan Park’a giren Fen işleri ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılacağını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Her mahalleye bir park projemiz tüm hızı ile devam ediyor. Halkımızın çocukları ile huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilecekleri ortamlar oluşturmak en büyük önceliğimiz” dedi.

GÜVENİ BOŞA ÇIKARMADIK

Kavak genelinde birçok sosyal tesisi hizmete açtıklarını belirten Başkan Sarıcaoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde ki sosyal tesis sıkıntısına köklü bir çözüm getirmek adına geliştirdiğimiz her mahalleye bir park projemizin çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Hedefimiz her zaman Kavak’ta olmayanı yapmak oldu. Bu yönde ekiplerimiz ile her daim istişare halindeyiz. Vatandaşlarımızın aileleri ile huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilecekleri ortamların çoğalması adına her zaman çalışmalarımız olacak. Kavaklıların bize olan güvenini bu zamana kadar boşa çıkarmadık bundan sonrada çıkarmayacağız. Kavak’ı 2023 hedeflerine hızla götürecek tüm çalışmalarımızı yapacağız” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber