Özkefeli: Logoda Atatürk’ün olmamasının kabul edilemez

Özkefeli: Logoda Atatürk’ün olmamasının kabul edilemez
21.04.2019
A+
A-

ADD Şube Başkanı Özkefeli, 19 Mayıs 1919’un 100. yılında belirlenen resmi logoda Atatürk’ün olmamasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD)Samsun Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli yaptığı açıklamada, “20 Nisan 2019 Günü Ulusal Basın yolu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Mücadelenin 100. Yılında tüm yıl boyunca kullanılacak kurumsal logoyu belirlediği haberini aldık ve logoyu gördük.

19 Mayıs 2019 Milli Mücadelenin 100. Yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şehrimize gelip Kurtuluştan Kuruluşa Milli Mücadeleyi başlatmasının yüzüncü yılında Atatürksüz bir logoyu kabul etmiyoruz.
Atatürksüz bir tarih, Atatürksüz bir müfredat, Atatürksüz bir Anayasa yani Atatürksüz bir Türkiye olamayacağı gibi Atatürksüz bir Logo da olamaz.
Atatürkçü Düşünce Derneğinin de içinde bulunduğu elliyi aşkın dernek, sendika, oda ve demokratik kitle örgütleri bir araya geldik ve Samsun 100. Yıl Platformunu kurduk. 16 Ocakta da bir basın açıklaması ile kamuoyuna duyurduk. Platform Sivil Toplum kuruluşlarının, Samsun Halkının sesidir.

100 .yıl atatürklü logo

Bu Platform logosunu yapmış ve duyurmuştur. Samsun Şehrinin simgesi ‘’Onur Anıtı’’ bizim logomuzdur.
Cumhurbaşkanlığı Logosunu Atatürksüz olarak kabul edemeyiz.
19 Mayıs 1919 da güzel şehrimiz Samsun’a gelerek o destansı yürüyüşe başlayan; Kurtuluştan Kuruluşa inançla, azimle, Milli iradeye inanarak ve güvenerek, Tam Bağımsızlık ve Milli Egemenlik inancı ile yürüyen eşsiz ve tek liderimiz, büyük Devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu Cumhuriyetin geçmişi, bugünü ve geleceğidir. Özgürce, bağımsız yaşamın ve mücadelenin adıdır.
Milli Mücadelenin 100. Yılında, Yüzüncü Yıla ve Atamıza yakışan kutlamaların Samsun’da olması için çalışıyoruz. Bu istek ve İnançta olduğunu düşündüğümüz Siyasi İktidarı da Atatürk Şehri Samsun’a ve Milli Mücadelenin kahramanlarına hassasiyete davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber