Özgür Özel, Turgutlu'daki saldırı için heyet görevlendirdi
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
ANKARA, (DHA)- YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde okul önündeki saldırı için heyet görevlendirdi.Partiden yapılan açıklamaya göre; Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir lise önünde yaşanan silahlı saldırının ardından Manisa Valisi Vahd
ANKARA, (DHA)- YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde okul önündeki saldırı için heyet görevlendirdi.
Partiden yapılan açıklamaya göre; Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir lise önünde yaşanan silahlı saldırının ardından Manisa Valisi Vahdettin Özkan ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile telefonda görüşerek bilgi aldı. Yeni Parti lideri Özel, İzmir Milletvekili Murat Bakan başkanlığında bir heyeti de Turgutlu'ya gitmek üzere görevlendirdi. (DHA)

Sıradaki Haber
Öldürülüp gömülen kadının cinayet şüphelisine tutuklama, anne ve babasına ev hapsi
Bu haberi paylaş


