Osman Yılmaz ilçenin sorunlarına el attı

Osman Yılmaz ilçenin sorunlarına el attı
18.11.2018
A+
A-

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Osman Yılmaz, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan Mania hattı sorununu çözeceklerini söyledi.

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan aday adayı Osman Yılmaz, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan Mania hattı sorunu için, bölge muhtarları Yunus Emre Mahallesi Muhtarı İsmail Aşan, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çağlar, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin ve Sirkeli Mahallesi muhtarlarıyla birlikte Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici’yi ziyaret etti.

Osman Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, ”İlçemizin en büyük sorunlarından olan Mania Hattının çözümü için Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Sayın Bahri Kesici ile görüş alış verişinde bulunduk. Pursaklar’ın havaalanına yakın olması sebebiyle uçakların iniş ve kalkışlarına engel olmaması için uygulanan Mania hattı yüzünden Mimar Sinan Mahallemiz ve protokol yolunun sağ bölümünün büyük bir kısmı Mania hattına takılmaktadır.

İlçe ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörüne büyük darbe vuran Mania hattı uygulaması aynı zamanda bir çok gayrimenkul sahibini mağdur etmiş durumdadır. 3 yılı aşkındır uğraştığımız bu sorunu çözmek için bugünde Yunus Emre Mahalle Muhtarı İsmail Aşan, Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Ahmet Çağlar, Fatih Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin ve Sirkeli muhtarlarıyla birlikte ziyaretimizi Sayın Genel Müdürümüze gerçekleştirdik. Şunu belirtmek isterim ki aday olsam da, olmasam da, bu sorun Pursaklarımızın önemli bir sorunu. 3 bine yakın mağdur hemşerimiz bu sorunu yaşamaktadır. Ben bu sorunun çözümü için her türlü çalışmaya hazırım.

Çalışma ekibimiz içerisinde yer alan mimar, haritacı ve muhtarlarımızdan bir ekibi hemen oluşturup çalışmalara hemen başlayacağız. Sayın Genel Müdürümüz Bahri Kesici’ye, muhtarlarımız ve bizlere gösterdiği ilgi ve ev sahipliği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.Sivil Havacılık Genel Müdürü Bahri Kesici ise, sorunun çözülebilir olduğunu, karşılıklı olarak ekipler oluşturularak çalışma yapılması halinde kısa zamanda sonuca ulaşılacağını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber